Witam.. mam pytanie odnosnie planu treningowego ,gdzy sa podzielone zdania i chcialem sie dowiedziec jak to dokladnie jest.. cwiczac na silowni rzezbe ,czy oplacalny jest trening podnoszenia ciezarow takich ze da rade robic w seri 5-6 powtorzen czyli 85% twojej mozliwosci ,czy lepszy bedzie standardowy trening z ciezarem przecietnym w ktorym podnosi sie w seri 16-18 powtorzen?.. ktory trening lepszy.. dodam ze cwicze na silowni 1,5roku
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Opcja nr 1- tylko że nie koniecznie z takim przedziałem jaki podałeś.
Większa ilość powt nijak ma sie do spalania tłuszczu, im mniej ćwiczeń dobrej jakości,(bezwzględnie musi byc podstawowa baza treningowa,jakaś wariacja: sq,mc,wycisk na barki, wl, poręcze, drążek; już z tych kilku cw można ułożyć odpowiedni trening) tym lepiej.
Większa ilość powt nijak ma sie do spalania tłuszczu, im mniej ćwiczeń dobrej jakości,(bezwzględnie musi byc podstawowa baza treningowa,jakaś wariacja: sq,mc,wycisk na barki, wl, poręcze, drążek; już z tych kilku cw można ułożyć odpowiedni trening) tym lepiej.
PAIN IS MOMENTARY, GLORY IS FOREVER...
Klik -->
http://www.pajacyk.pl
...
Napisał(a)
ahaa ,czyli ,zostaje dalej przy swoim czyli : 18powtorzen.. pozdro
???
jeśli nie przyjmujesz do wiadomości tego co napisałem ok, tylko jak nie masz zamiaru się czgoś dowiedzieć BO wiesz lepiej, to po co pytasz?
???
jeśli nie przyjmujesz do wiadomości tego co napisałem ok, tylko jak nie masz zamiaru się czgoś dowiedzieć BO wiesz lepiej, to po co pytasz?
PAIN IS MOMENTARY, GLORY IS FOREVER...
Klik -->
http://www.pajacyk.pl
...
Napisał(a)
aa ,sory ,nie dokladnie zrozumialem to co napisales.. bo ja nie chcialem zebys mi takie cos rozpisywal tylko zebys poprostu napisal ktory trening jest bardzie oplacalny.. z wiekszymi cezarami czy z ciezarami neutralnymi do 18pow.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!