Wiosna na pełnej... Kusimy RABATAMI! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

PIERWSZY CYKL

temat działu:

Doping

słowa kluczowe: ,

Ilość wyświetleń tematu: 3490

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 16 Napisanych postów 77 Wiek 35 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 1659
1.WIEK:19
2.WAGA:78
3.WZROST:182
4.WYMIARY:
BICEPS: 38
KLATA:110
UDO:nie sprawdzam
TALIA:87
5.STAZ NA SILOWNI: 1,5 roku
6.DIETA ćwiczyłem na sucho.
BIALKO:30%
WEGLOWDANY:50%
TLUSZCZ:20%
tak powinno być ale niestety tak nie jest. Ale przy cyklu sie postaram
7.ILE I JAKIE PRZEBYTE CYKLE STERYDOWE:zero cykli
8.TRENING: systematycznie
9.CEL CYKLU:masa, siła.
10.ODSTEP CZASOWY PO OSTATNIM CYKLU: zerowy
11.POZIOM BF%- uważam że mało tłuszczu chodz w pasie troche mam ale ekot jestem.
12.TENDENCJA DO TYCIA/CHUDNIECIA (TYP BUDOWY): ektomorfik
13.STAN ZDROWIA:bardzo dobry
14.SKLONNOSC DO LYSIENIA LUB POROSTU OWLOSIENIA: do łysienia to nie ale do owłosienia to nie wiem. Nie jestem jakoś bardzo owłosiony hehe
15.WYNIKI SILOWE
16.PPM podstawowa przemiana materii: bardzo szybki metabolizm.
klata : 100kg
martwy ciag :
przysiad :

PYTANIE:
To będzie mój pierwszy cykl mam zamiar wziąść testosteron prologatum+metanabol. Oto rospiska mojego cyklu który będzie trwał 12 tygodni
1 tydz. 200mg(2ml) prologatum
2 tydz. 200mg prologatum
3 tydz. 200mg prologatum
4 tydz. 200mg prologatum
5 tydz. 200mg prologatum
6 tydz. 200mg prologatum
7 tydz. 200mg prologatum
8 tydz. 200mg prologatum
9 tydz. 200mg prologatum+15mg metanabolu
10 tydz. 200mg prologatum+15mg metanabolu
11 tydz. 15mg metanabolu
12 tydz. 15mg metanabolu
no i kwasy omega 3, ZMA(cynk,magnez,b6) i vitalmax

Jak to jest z tymi strzałami co ile powinno sie bić tescia i co to znaczy co pięć dni czy to jest np. poniedziałek - piątek czy poniedziałek sobota?PROSZE NIE PISAC ŻE NA PIERWSZY CYKL JEDEN KOX BO JUŻ ZAKUPIŁEM I MAM ZAMIAR WYKORZYSTAĆ? Kiedy mam zacząć brać Novaldex i Clomid??ACHA i ile ma jedna tabletka novaldexu a ile clomidu mg?. Za sensowne i rzetelne odpowiedzi daje soga. Z góry dzięki. P.S
Na diete kasa też jest.
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!

Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.

Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 16 Napisanych postów 77 Wiek 35 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 1659
do e-lite napisałem przecież że ten cykl odkładam co najmniej na półroku wtedy bedę miał 2 lata stażu z hakiem. więc podstawowe kryteria będę spełniać co do brania.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 3 Napisanych postów 224 Wiek 32 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 7163
Wg. mnie za ostro wjeżdżasz na 1 cykl i nikt nie powinien Ci pomóc. Staż 1,5 roku i koks!!!
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 138 Napisanych postów 19103 Wiek 38 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 120397
wg mnie za krotki staz itp. niemozesz sobie dobrego cyklu na suplach jeszcze zrobic? a z saa poczekac?

HIGH LIFE

...
Napisał(a)
Usunięty przez e-lite za pkt 2 regulaminu
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 3330 Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 12834

egzystencja bez przekłamań,bez medialnego bełkotu.czystki etniczne celem przednim.

...
Napisał(a)
Usunięty przez e-lite za pkt 2 regulaminu
Początkujący
Szacuny 3 Napisanych postów 224 Wiek 32 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 7163
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
meta sry
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
e-lite Moderator
Ekspert
Szacuny 3607 Napisanych postów 36619 Wiek 43 lat Na forum 22 lat Przeczytanych tematów 261224
za krotki staz
za pol roku sie zglos
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
j/w
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
rozumiem ale chodzi mi o to ze teraz pracuje fizycznie po 8-9 godzin codziennie i z wagi spadłem i z siły potrzebuje konkretnego kopa. Po pracy wogóle nie mam siły na trening. A co do odżywek to skorzystam tylko po cyklu wezme kreatyne, l-glutamine i ZMA.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
ja nie pomoge
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
e-lite Moderator
Ekspert
Szacuny 3607 Napisanych postów 36619 Wiek 43 lat Na forum 22 lat Przeczytanych tematów 261224
kreatyne wez teraz i dobrze jedz co 2godziny posilek 80g wegli 30g bialka troche tluszczu
pozniej jakis stack dobry doriana nox pumpa np
dopiero pozniej metke zjedz
tak bedzie lepiej na prawde

Zmieniony przez - e-lite w dniu 2008-07-19 18:48:08
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

meta+prop+tren+oxa

Następny temat

Alchemia- dobry wybór??

Spalanie
Polecane artykuły