Więc tak, zacznę może od tego, że przeczytałem wiele tematów na temat pozbywania się oponki, jednak nadal mam pewne wątpliwości.
Aktualnie przechodzę na dietę, a wygląda ona mniej więcej tak:
I - jajko, kromka chleba z polędwicą drobiową / płatki z mlekiem
II - śniadanie w szkole, zwykle są to kanapki
III - obiad. Tutaj nie mam dużo do gadania, jednak staram się ograniczać ziemniaki i tłuszcze jak śmietana do minimum. Zastępuję to ryżem, czy też kaszą.
IV - posiłek po treningowy, ryż z warzywami/jakiś owoc.
V - twaróg półtłusty i woda.
Jeżeli coś jest źle, proszę o poprawę. Co do ćwiczeń, aktualnie zaczynam a6w (dzisiaj jest mój pierwszy dzien), do tego dużo jezdżę na rowerze i chodzę także na siłownię (pon-sr-pt).
Owa oponka jest pozostałością z września, wtedy ważyłem 100kg, teraz jest trochę lepiej i waże 72kg. Wcześniej trenowałem Muay Thai, jednak teraz nie mam zwyczajnie na to czasu. Moj plan trenoingowy:
siłownia/a6w po III posiłku
rower (1h)/a6w po III posiłku
Zależy od dnia tygodnia. Nie chcę, abyście mnie odsyłali do wyszukiwarki czy tez wujka google, oczekuję fachowej opinii i pomocy, jezeli jest to mozliwe. Z gory dziekuje i pozdrawiam.
Waga: 72
Wzrost: 172
Obwód klatki: 103
Obwód ramienia: 40
Obwód talii: 91
Obwód uda: 56
Obwód łydki: 40
Szacunkowy poziom tkanki tłuszczowej: nie wiem
Aktywność w ciągu dnia: Szkoła
Uprawiany sport lub inne formy aktywności: Rower co 2 dzień, siłownia 3x w tygodniu, a6w
Odżywianie: Kiedyś jadłem wszystko, teraz staram się stosować do powyższej diety.
Cel: szybka redukcja
Ograniczenia żywieniowe: brak
Stan zdrowia: Zdrowy
Preferowane formy aktywności fizycznej: ok 1-1,5h
Stosowane aktualnie i wcześniej preparaty: Thermospeed
Czy możliwe jest wprowadzenie suplementów: Możliwe
Stosowane wcześniej diety: brak
Aktualnie przechodzę na dietę, a wygląda ona mniej więcej tak:
I - jajko, kromka chleba z polędwicą drobiową / płatki z mlekiem
II - śniadanie w szkole, zwykle są to kanapki
III - obiad. Tutaj nie mam dużo do gadania, jednak staram się ograniczać ziemniaki i tłuszcze jak śmietana do minimum. Zastępuję to ryżem, czy też kaszą.
IV - posiłek po treningowy, ryż z warzywami/jakiś owoc.
V - twaróg półtłusty i woda.
Jeżeli coś jest źle, proszę o poprawę. Co do ćwiczeń, aktualnie zaczynam a6w (dzisiaj jest mój pierwszy dzien), do tego dużo jezdżę na rowerze i chodzę także na siłownię (pon-sr-pt).
Owa oponka jest pozostałością z września, wtedy ważyłem 100kg, teraz jest trochę lepiej i waże 72kg. Wcześniej trenowałem Muay Thai, jednak teraz nie mam zwyczajnie na to czasu. Moj plan trenoingowy:
siłownia/a6w po III posiłku
rower (1h)/a6w po III posiłku
Zależy od dnia tygodnia. Nie chcę, abyście mnie odsyłali do wyszukiwarki czy tez wujka google, oczekuję fachowej opinii i pomocy, jezeli jest to mozliwe. Z gory dziekuje i pozdrawiam.
Waga: 72
Wzrost: 172
Obwód klatki: 103
Obwód ramienia: 40
Obwód talii: 91
Obwód uda: 56
Obwód łydki: 40
Szacunkowy poziom tkanki tłuszczowej: nie wiem
Aktywność w ciągu dnia: Szkoła
Uprawiany sport lub inne formy aktywności: Rower co 2 dzień, siłownia 3x w tygodniu, a6w
Odżywianie: Kiedyś jadłem wszystko, teraz staram się stosować do powyższej diety.
Cel: szybka redukcja
Ograniczenia żywieniowe: brak
Stan zdrowia: Zdrowy
Preferowane formy aktywności fizycznej: ok 1-1,5h
Stosowane aktualnie i wcześniej preparaty: Thermospeed
Czy możliwe jest wprowadzenie suplementów: Możliwe
Stosowane wcześniej diety: brak
"Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą..."