Jeśli możecie coś doradzić lub podmienic to bardzo chętnie posłucham Waszej opini :) Ilość funduszy ok 200zl.
Cel na tym cyklu jest zwiększenie masy mięśniowej :) trenuje 3x w tygodniu ;) dieta trzymana, chodzi mi jedynie czy cykl jest dobrze planowany i czy produkty sa dobre ;)
Pozdrawiam Wszystkich ;) i dziekuje za odpowiedzi :)
Szacuny
0
Napisanych postów
84
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
683
Ja właśnie dlatego chcialem wlaczyc creatine xplode bo na mnie bardzo dobrze dzialało . No nic po nowym roku zaczne ten cykl , Horse power i xplode, bialko carbonox i witaminy, dzięki Wam za pomoc ! Sogi dla wszystkich :)
Szacuny
0
Napisanych postów
84
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
683
Moim najdłuższym cyklem był właśnie 8 tygodniowy, dalej nie robiłem bo "znawcy" na siłowni odradzali :)
Remik7
Czytałem twój art. o gotowych zestawieniach :)
Jak myślisz gdybym dorzucił zamiast tego mono olimp massacre było by dobrze ?? mialeś podobne zestawienie u siebie :) Pozdro
Jest liderem w tym dzialeSzacuny
17764
Napisanych postów
132961
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
1464624
Ja już jestem 9 tydzień na cyklu, będzie dotąd aż mi sie kreatyna skonczy ok 130g, sa lepsze rzeczy od massacry, masz jakieś doświadczenie z przed treningówkami?
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
Szacuny
725
Napisanych postów
34667
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
254666
IronDEX
Moim najdłuższym cyklem był właśnie 8 tygodniowy, dalej nie robiłem bo "znawcy" na siłowni odradzali :)
Remik7
Czytałem twój art. o gotowych zestawieniach :)
Jak myślisz gdybym dorzucił zamiast tego mono olimp massacre było by dobrze ?? mialeś podobne zestawienie u siebie :) Pozdro