Witam tak jak w temacie potrzebuje podpowiedzi jak stosowac nitrobolon2 a mianowicie chodzi mi o dawkowanie jest to moja pierwsza przedtreningowka jaka polecali mi znajomi.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
j/w wszystkie czyli bierzesz jedna porcje tylko nie 3
Zmieniony przez - USgorn w dniu 2013-08-23 18:34:58
Zmieniony przez - USgorn w dniu 2013-08-23 18:34:58
...
Napisał(a)
20 g przed treningiem pol godziny i po treningu tez 20 g jesli nie masz kreatyny mono albo jakiejs innej. W dzien nietreningowy jedna porcje chyba ze masz wlasnie kreatyne jakas to wtedy daj krete
...
Napisał(a)
nitro II to nie przed treningowka.
a jak chcesz ja w tym celu wykorzytywac to wal 25-30g przed treningowo
i dokup pojedyncza forme kreatyny i daj codziennie rano 5g
a jak chcesz ja w tym celu wykorzytywac to wal 25-30g przed treningowo
i dokup pojedyncza forme kreatyny i daj codziennie rano 5g
Prowadzenie on-line, trening, dieta, suplementacja dla zaawansowanych kontakt
https://www.instagram.com/tomq.bb/
...
Napisał(a)
Czy podobne dzialanie ma nitrobolon 1 bo kupilem 1 koles w sklepie powiedzial ze 1 i 2 to to samo tyle ze 2 jest w proszku, wiec postanowilem kupic 1 i nie wiem czy teraz nie wyszedlem na idiote....
...
Napisał(a)
I jesli juz mam brac te nitro 1 to w polaczeniu z mono jak bym musial to brac??
...
Napisał(a)
No to widac jak sie koles zna
1 i 2 bardzo roznia sie skladem. Jesli kupiles w kapsulkach to przeplaciles mocno ;) Mono daj do tego tak jakbys bral same 10 g w dwoch porcjach DT i 5 g w DNT

...
Napisał(a)
Mono 5 g przed treningiem i 5 g po treningu.
W DNT 5 g
W DNT 5 g
Ku waszej pamięci, Żołnierze Wyklęci!
...
Napisał(a)
ok dzieki a do tego nitro to jak byscie proponowali dawkowanie biore przez 2 dni 3 caps rano 3 caps przed treningiem i 3 caps po treningu jak myslicie dozucic jeszcze??? przy mojej obecnej wadze 83 kg
...
Napisał(a)
ja bym CI proponowal dac wszystkie te 9 kapsow pol godziny przed treningiem to Cie spompowac powinno troche ;)
...
Napisał(a)
sprawdzilem dzisiaj przed treningiem mialem 37 w bicepsie po treningu 38 moge oczekiwac biorac to czegos wiecej czy raczej ten 1 cm tylko??? (po cyklu wrzuce foty z przed i po)
...
Napisał(a)
Zalezy jak tam z czuciem pompy jak nie czules to mozesz bardziej odczuc
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!