Szacuny
0
Napisanych postów
54
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
143
ja biore nitrobolon 2 treca + bialko + hmb + tribulon i powiem tak nitrobolon biore pierwszy raz efekty sa ale pojawilo sie krwawienie z nosa. nigdy nie mialem takiego problemu pojawil sie przy nitro , ale moze to tylko zbieg okolicznosci. ozdrawiam
Szacuny
7
Napisanych postów
187
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
448
Ja brałem Nitro I nie miałem i niemam żadnych negatywnych skutków jak do tej pory za to pozytywny był i to jaki. Włącza sie nieśmiertelność na treningu ciało sie napompowuje ostro i siła poszła mi max. A klega który miał krwawienie z nosa to pewnie przez to że przy nitro ma sie taki power że nie cały organizm go może wytrzymać trzeba sie hamować z obciązeniem :)
Szacuny
1
Napisanych postów
2
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
16
siema:) mam 15 lat ,waże 82kg , ćwicze już około 1 rok.. Ile moge brać tabletek Nitrobolon 2 ?? bo na opakowaniu 3porcje po 4 jest napisane , ale to za dużo moim zdaniem , a nie chce nóg wyciągnąć:)
Szacuny
0
Napisanych postów
60
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
603
Mój kolega z klasy I liceum po miesiącu ćwiczeń na sucho zaczął już brać nitrobolon + gainer. Jak to brał to rós w oczach, ładnie go napakowało. Ale jak przestał to po dwóch tygodnaich mięśnie miał duże, ale strasznie mu zflaczały, wisiała mu klata i strasznie przytył na brzuchu oprucz tego miał ogromne rozstępy.