Szacuny
0
Napisanych postów
156
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
921
Witam
Polecacie NitroBolon ? Osobiscie slyszalem ze ...... Podaczas stosowania ma sie caly czas pompe, a gdy przestaniemy uzupelniac te Odrzyke WSZYSTKO spada ... nic nie zostaje ...? Jaki sens ?? jesli tak jest to jest to poprostu GOWNO ! co o Tym myslicie ? Braliscie ? Bysliscie zadpowoleni ??
Cy'a :)
w zamian oferuje swoja skromna pomoc :P :D
Szacuny
5
Napisanych postów
755
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
13830
No ja brałem! Pompa Fajna, człowiek się nie męczy, siła poszła też troche, łapa 1,5cm w ok. 5 tygodni bo tylko tyle brałem! ale na wadze się nie poprawiłem! ogólnie jak masz kase na to to kup sobie ale dopiero w zimie bo teraz nie polecam bo nie chce się tak ostro ćwiczyć przez te upały! pozdr.
Szacuny
0
Napisanych postów
89
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
1603
jeszcze zalezy ktory nitro masz na mysli... ja osobiscie bralem jedynke i mile go wspominam, wszystko poszlo mi ładnie oprócz siły, ale i tak jestem zadowolony
Szacuny
5
Napisanych postów
1608
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
17102
Nitro dobre wiadmomo ze jak przestaniesz trenowac po cyklu to nie ma senu brac. A jezeli masz zbilansowana diete i odpowiedni trening spadki beda minimalne a moze wogóle nie odczujesz tego. Spróbuj sam zobaczysz
Szacuny
7
Napisanych postów
5026
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
30480
To jest no booster wiec nie oczekuj po nim nie waidomo jakich cudow ! Jego zadaniem jest pompowanie miesni po krotce mowiac najklepiej laczyc go z kreatyna , stackiem i wtedy bedziesz mial duzo lepsze efekty. Na poczatek kup sonie cp i nitro i zobaczysz jak na silce bedzie Cie nosilo
Poczytaj sobie na forum o no boosterach bo jest kilka dobrych postow !!