Szacuny
0
Napisanych postów
20
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
232
Mam wielka prośbę, kiedyś już coś takiego tu napisałem, ale niewiele osob chaiało mi cokolwiek podpowiedziec.... Sprawa wyglada tak, ze od jakiegos czasu (3 miesiace) cwicze sobie regularnie w domku, ale nie mam sprzetu (jedynie 2x2.5 i 12 kg -wlasnej roboty).Smigam codziennie tez pompki. Zalezy mi na tym, zebyscie mogli mi zaproponowac jakiekolwiek cwiczenia na rozwoj klaty bez sprzetu, ktorego nie mam. Jestem z gory wdzieczny i mama nadzieje ze nie wysmiejecie mojej prosby... :/
Szacuny
21
Napisanych postów
2044
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
23953
popieram przedmówców ale musisz sie z tym liczyc, ze ogromej muskulatury bez sprzętu nie zbudujesz.. no ale mozesz przynajmniej troche ćwiczyc, zawsze bedzie to lepsze niz nic takze - trening domatora, poszukaj w wyszukiwarce o treningach w domu (lub. np wpisujac 'trening domatora'- juz gdzies to bylo i mysle ze znajdziesz kilka informacji Ułozysz sobie planik (jakis schemacik, wg którego bedziesz robił pompki itp) potem zaczniesz je robic - a po tym 'treningu' - kolacyjka/obiadek bogata w białko i weglowodany - to tak w ogromnym skrócie i uproszczeniu Zajzyj do działu 'odzywianie' bedziesz wiedzial co i jak jesc, zeby polepszyc efekty ćwiczenia.
Zmieniony przez - .corleone. w dniu 2005-04-09 12:15:07
Szacuny
0
Napisanych postów
20
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
232
Dzieki serdeczne chłopaki! Juz zabieram sie de lektury i bede cos kombinował! Jesli czegoś nie bede wiedzial to pozwole sobie jeszcze raz o sobie dac znac...
Szacuny
1
Napisanych postów
88
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
1724
klatka w domu - papki na podwyszeniu (np. na krzeslach) tylko takie robilem na poczatku swietnie rozbudowuja klatke piersiowa ale oczywiscie do czasu potem trzeba na silownie pujsc.
Szacuny
0
Napisanych postów
20
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
232
Michac....a moglbys mi cos wiecej o tych pompkach napisac, np ile ich robic, czy codziennie, jak urozmaicac i wogole wszystko co moze byc przydatne? Nie ukrywam ze jestem w tym zielony, wiec mam nadzieje ze nie zignorujecie mnie... Dzieki z gory
Szacuny
1
Napisanych postów
88
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
1724
Robilem ok. 100, 150 papek po 10, 20 (tyle na le starczylo sily) powtorzen w seri. Krzesla rozstawialem przewaznie na szerokosc barkow, tak jak jest to pokazane na rys. 3 w treningu domatora. Nie pamietam dokladnie ile razy w tygodniu cwiczylem, ale te 3,4 razy na pewno.