Proponuję na start zarobek w wysokości ok 2000zł. 100% ONLINE, min. 18lat.
-Bez Polecania
-Bez Inwestycji
-Bez Sprzedaży
kontakt: [email protected]
...
Kupiłem sobie na śniadanie z pułki ze zdrową żywnością płatki Musli "sześć płatków" z firmy "Sante" Skład: Płatki zbożowe 85% (żytnie, pszenne, jęczmienne, owsiane) płatki przenne i kukurydziane ekstrudowane 15% (pszenica, kasza kukurydziana, cukier, ekstrat słodowy jęczmienny, sól). Wartość odżywcza w 100g produktu: Wartość energetyczna 1613,9 kJ (386,1 kcal) Białko 10,99g Węglowodany 75,16g Tłuszcz 4,61g Są bardzo smaczne, co myślicie o nich na śniadanie
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
na masie "ujda" ale maja cukier i kukurydziane, lepsze i tansze bedzie zwykle owsiane i rodzynki z orzechami
...
wiem ale mówiłem już sto razy że owsiane mi nie smakują, jak te skończe spróbuje jeszcze inne z tej samej firmy z rodzynkami i chyba jabłkami są bez cukru i kukurydzianych ale mają mniej węgli i białka i co najgorsze są o 1zł droższe :/
Zmieniony przez - Xabi w dniu 2006-02-24 08:34:00
Zmieniony przez - Xabi w dniu 2006-02-24 08:34:00
Proponuję na start zarobek w wysokości ok 2000zł. 100% ONLINE, min. 18lat.
-Bez Polecania
-Bez Inwestycji
-Bez Sprzedaży
kontakt: [email protected]
...
owsiane z rodzynkami i innymi suszonymi ******łami w ogóle inaczej smakuja....
Nie da rady zrobic omletu nie tłukąc jajka...
zanim spytasz kliknij na link :
http://www.1000lecie.pl/~vip/bart.jpg
...
Zrob sobie musli wlasnej roboty. zobacz jak najtaniej wychodza skladniki, na wage czy moze w opakowaniach i kup takie ktore chcesz dodac.
Moderator działu Odżywianie
...
ale owsiane mu nie smakuja
to nic ze kupuje w sklepie mieszanke w ktorej sa owsiane i inne podobnie smakujace ale owsiane mu nie smakuja i konie
(nie rozumiem takich ludzi)
to nic ze kupuje w sklepie mieszanke w ktorej sa owsiane i inne podobnie smakujace ale owsiane mu nie smakuja i konie
(nie rozumiem takich ludzi)
...
Niesamowite jak zmienia się smak owsianki po dodaniu paru rodzynek, slonecznika bądź też orzechów.
Do tej pory nie moglem już tego przelknąć, przejadlem się, a teraz maly mix i sam jestem w szoku bo wchodzi miodzio. Pychotka
Do tej pory nie moglem już tego przelknąć, przejadlem się, a teraz maly mix i sam jestem w szoku bo wchodzi miodzio. Pychotka

pozdr,
kamel
--
...
a w necie tyle różnych przepisów, że każdemu zasmakuje....
Nie da rady zrobic omletu nie tłukąc jajka...
zanim spytasz kliknij na link :
http://www.1000lecie.pl/~vip/bart.jpg
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Krzysztof Piekarz