Próbowałem niedawno waniliowego smaku NT Hardcore, smak i rozpuszczalność rewelacyjne, tak dobrej (i słodkiej) wanilii jeszcze nie piłem :P
...
Napisał(a)
Witam piłem również wanilie smak dobry b. słodki a co do ogólnej jakości za taką cenę wart kupna.
...
Napisał(a)
truskawka,
triple czeko
truskawka-banan
wanilia cake
cookies
wszystkie tebia chemia strasznie i czuc w srodku proszek jakby (moze to ta kreatyna, ktora sie nie rozpuszcza?)
albo za malo macham
Zmieniony przez - Molu86 w dniu 2010-03-11 19:30:03
triple czeko
truskawka-banan
wanilia cake
cookies
wszystkie tebia chemia strasznie i czuc w srodku proszek jakby (moze to ta kreatyna, ktora sie nie rozpuszcza?)
albo za malo macham

Zmieniony przez - Molu86 w dniu 2010-03-11 19:30:03
...:::Every Dream Has A Beginning:::...
...
Napisał(a)
Mam dwie puchy NT H smak waniliowy i bananowy wyśmienite ,slodkie i bardzo dobrze się rozpuszczają . Polecam ! Pozdro
Zmieniony przez - twenty_One w dniu 2010-04-22 12:36:14

Zmieniony przez - twenty_One w dniu 2010-04-22 12:36:14
Jedz jak facet, planuj dokładnie spulementację, trenuj mądrze, a staniesz się wielkim sk***yyysynem. A jak nie to zaproś na noc dziewczynę i będziesz szczęśliwym człowiekiem...
...
Napisał(a)
mialem próbke wanilii, powiem tak, kompletnie mi nie podzszedl ten smak
rozpuscilem w ok 300ml mleka i zalalem płatki owsiane, słodkie w chooj, miałem spuscic w kiblu ale płatkow mi bylo szkoda
nie wiem jak z innymi smakami ale wanilia na minus, rozpuszczalnosc za to elegancja, piana opada błyskawicznie nawet z mlekiem
pozdr
Zmieniony przez - lukash_g w dniu 2010-05-17 20:39:03
rozpuscilem w ok 300ml mleka i zalalem płatki owsiane, słodkie w chooj, miałem spuscic w kiblu ale płatkow mi bylo szkoda

nie wiem jak z innymi smakami ale wanilia na minus, rozpuszczalnosc za to elegancja, piana opada błyskawicznie nawet z mlekiem
pozdr
Zmieniony przez - lukash_g w dniu 2010-05-17 20:39:03
...
Napisał(a)
Czekolada mnie troche zamula, ale ogólnie dobre... Cena przy 2 puchach teraz na promocji tez w miare przystepna...
Jak coś chcesz to znajdziesz sposób, jak Ci sie nie chce to znajdziesz powód
...
Napisał(a)
a tak mnie to ciastko kusilem, ale kupilem czekoladowy i... po zjedzeniu mutant massa to smak w porownaniu jest ochydny bleee. ale nie takie swinstwa sie jadlo :D
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
Muscletech - Cell-Tech
Następny temat