jw. tropikal przesłodzony czuc jakies słodziki z gum do żucia..
...
Napisał(a)
na allegro jest wersja hardcore po 69 zł, nie tak drogo w sumie, bo białko wyższej jakości
...
Napisał(a)
Smak truskawkowy jest ok. Po zmieszaniu ma fajną kosystencję. Białko ma bogaty skład i dosyć wysoką cenę, ale warto spróbować
...
Napisał(a)
szkoda tylko kasy,kupiłem puchę za nielichą kwotę.Kolejny przereklamowany shit z tej firmy.
...
Napisał(a)
Zjadłem tego 'cuda' trzy puszki po 1,8 kg. Dieta była, ale żadnych rewelacji (oprócz żołądkowych) nie zauważyłem. O wiele lepsze jest whey gold stanadard z ON, zjadłem do łącznie około 12 kg i przynajmiej nie było problemów typu wzęcia, przeczyszczenia. Porównajcie też składy, w ON na pierwszym miejscu jest izolat, w Nitro techu koncentrat...
...
Napisał(a)
dla mnie białeczko o.k jesli kupione w promocji...bez promo juz raczej nie!!!
truskawka bardzo dobra...rozpuszczalność tez o.k
truskawka bardzo dobra...rozpuszczalność tez o.k
...
Napisał(a)
nie polecam zjadłem 1 puche i efekt mierny...moze jakies 1 kg masy i nic wiecej drogie i przereklamowane 1 słowem ciulstwo
Ryż, pierś, kreatynka zrobią z ciebie sk***ysynka
...
Napisał(a)
****... zjadłem jedna puche stary a czego ty oczekujesz po jednej puszce białka:/ białko to jest tylko i wyłącznie dodatek do diety jedyne co mozesz oczekiwac po jednej puszce to brak wzdec i dobra rozpuszczalnośc z dobrym smakiem:P hehehe
...
Napisał(a)
popieram przedmowce. Polowa jak panienki narzeka na smak, a druga chcialaby zeby bialko klepalo jak nano vapor. zjadlem jedna puche, truskawki, smak nienajgorszy, rozpuszczalnosc tez. Nienajgorsze bialko a rynku, na pewno lepsze od ostrowii i megabola, ale do najlepszych tez nie nalezy. za 69 na allegro sie oplaca.
no weakness
...
Napisał(a)
Smak truskawka-ujdzie.
smak banan-truskawka nie do wypicia, proszek śmierdzi, po rozrobieniu strasznie słodki.
Dostałem próbkę nowego smaku "tripple chocolate milkshake" ale równiez bez rewelacji, MyoFusion smakowo wiele lepiej się prezentuje.
smak banan-truskawka nie do wypicia, proszek śmierdzi, po rozrobieniu strasznie słodki.
Dostałem próbkę nowego smaku "tripple chocolate milkshake" ale równiez bez rewelacji, MyoFusion smakowo wiele lepiej się prezentuje.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
Muscletech - Cell-Tech
Następny temat