Witam
mam 17lat waze62kg przy 175cm wzrostu
cwicze jednym hantlem o wadze 8kg
Moj plan teringowy sklada sie z 3 serji kazda serja zawiera tyle samo powtorzen. Na jedna serje skladaja sie nastepujace cwiczenia:
-uginanie rak opartychlokciem o wewnetrzna strone uda odpowiedznio najpierw lewa potem prawa reka x20
-przysiady x60
-papki z nogami opartymi o pufe x20
-wspiecia na podlodze x40
-podnoszenie tego hantla za glowa dwoma rekami x30
-podnoszenie tego hantla dwoma rekami z chwyceniem go od gory (cwiczenie na przedramie...)
-z lezenia na plecach uginanie nog az dotkna brzucha x20
-brzuszki z nogami zapartymi o pufe x40
-wyciskanie tego hantla dwoma rekami z lezenia na plecach na podlodze x40
Prosze o jakeis porady co do ilosci powtorzen w serjach np. czy mam zmniejszac ilosc powtorzen co serje ? czy ilosc powtorzen nie ejst zaduza ? na co wplynie taki plan na mase sile czy rzezbe czy na wszytsko po trochu?
Pozdrawiam
mam 17lat waze62kg przy 175cm wzrostu
cwicze jednym hantlem o wadze 8kg
Moj plan teringowy sklada sie z 3 serji kazda serja zawiera tyle samo powtorzen. Na jedna serje skladaja sie nastepujace cwiczenia:
-uginanie rak opartychlokciem o wewnetrzna strone uda odpowiedznio najpierw lewa potem prawa reka x20
-przysiady x60
-papki z nogami opartymi o pufe x20
-wspiecia na podlodze x40
-podnoszenie tego hantla za glowa dwoma rekami x30
-podnoszenie tego hantla dwoma rekami z chwyceniem go od gory (cwiczenie na przedramie...)
-z lezenia na plecach uginanie nog az dotkna brzucha x20
-brzuszki z nogami zapartymi o pufe x40
-wyciskanie tego hantla dwoma rekami z lezenia na plecach na podlodze x40
Prosze o jakeis porady co do ilosci powtorzen w serjach np. czy mam zmniejszac ilosc powtorzen co serje ? czy ilosc powtorzen nie ejst zaduza ? na co wplynie taki plan na mase sile czy rzezbe czy na wszytsko po trochu?
Pozdrawiam