elo!
zaczynam trening masowy-trzymam się wielu porad Cichego(co do treningu, diety i pewności w siebie) tylko brakuje mi poprostu Planu. Ćwicze w domu ale na pierwszym w-f'ie trener(normalnie naj...tszy gość na świecie) zaproponował mi ćwiczenie z nim na siłce(dni jeszcze ustalimy jak będzie niezmieniony plan lekcyjny-odnośnie mnie). W domu-sztanga/hantle/ławeczka. Nie jest źle...
narazie zrobiłem jeden tydzień czegoś takiego:
pon.-klata+bic
śr.-plecy+brzuch
pt.-bark+nogi+tric
nie wiem czy dobry plan...więc jak tam to czekam na poprawki. POZDRo
---==={
Kontroluj przeszłość, by chronić przyszłość...
}===---
*...ale odpowiadając na twoje pytanie, em tak-jednak jestem super HEROSEM
**Członek i Szef wyimaginowanej przez chory mój umysł mafji "STRAŻNIKÓW CZASU" !
__ __ >__>>_!!..https://bundles.sfd.pl/../../buziaki/29.gif[/img]! szturmowiec SFD CLEAN CLUB'u !
! szturmowiec SFD CLEAN CLUB'u !
! szturmowiec SFD CLEAN CLUB'u ![img]../../buziaki/29.gif" alt="" />..!!_<<__ < __ __
zaczynam trening masowy-trzymam się wielu porad Cichego(co do treningu, diety i pewności w siebie) tylko brakuje mi poprostu Planu. Ćwicze w domu ale na pierwszym w-f'ie trener(normalnie naj...tszy gość na świecie) zaproponował mi ćwiczenie z nim na siłce(dni jeszcze ustalimy jak będzie niezmieniony plan lekcyjny-odnośnie mnie). W domu-sztanga/hantle/ławeczka. Nie jest źle...
narazie zrobiłem jeden tydzień czegoś takiego:
pon.-klata+bic
śr.-plecy+brzuch
pt.-bark+nogi+tric
nie wiem czy dobry plan...więc jak tam to czekam na poprawki. POZDRo
---==={

Kontroluj przeszłość, by chronić przyszłość...
}===---
*...ale odpowiadając na twoje pytanie, em tak-jednak jestem super HEROSEM
**Członek i Szef wyimaginowanej przez chory mój umysł mafji "STRAŻNIKÓW CZASU" !
__ __ >__>>_!!..https://bundles.sfd.pl/../../buziaki/29.gif[/img]! szturmowiec SFD CLEAN CLUB'u !
! szturmowiec SFD CLEAN CLUB'u !
! szturmowiec SFD CLEAN CLUB'u ![img]../../buziaki/29.gif" alt="" />..!!_<<__ < __ __
Krzysztof Piekarz
])
2x8
)/może jakieś inne ćwiczenie bo podciągam się w domu na takiej półce u góry zaczepionej a nie chce żeby na mnie to grzmotło