Szacuny
3
Napisanych postów
142
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
1849
Siema mam do was pytanie!
Otóz robie teraz 1 cykl na kreatynie Cell Pump + Mono no i wiem ze powinieniem pić duzo wody bo kreyna pompuje miesnie!
Jesetem wlasnie w 4 tygodniu cyklu i nadal nie pije wody!
Czy jak zacząłbym pic wode od jutra i tak pił ja do konca cyklu czy miesnie urosłyby jeszcze troche?
Szacuny
107
Napisanych postów
25330
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
182786
Jesetem wlasnie w 4 tygodniu cyklu i nadal nie pije wody!
to jakis bunt ? to zacznij pic ta wode wreszcie... a soki chociaz jakies pijesz itp? czy odwodniony jestes? sorki nie moglem sie powstrzymac
"Mniejsi i więksi,równi i równiejsi,jedni używają mózgu drudzy używają
mięśni,lub obu jednocześnie,Ci są tu najlepsi bezsprzecznie,a i tak nie żyją wiecznie ... "
Szacuny
107
Napisanych postów
25330
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
182786
tag bendom wielgie!
zacznij pic to wode a nie marudz ...
"Mniejsi i więksi,równi i równiejsi,jedni używają mózgu drudzy używają
mięśni,lub obu jednocześnie,Ci są tu najlepsi bezsprzecznie,a i tak nie żyją wiecznie ... "
Szacuny
3
Napisanych postów
142
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
1849
pFFFF dzieci! Wes jak masz jakas wiedze to napisz cos konkretnego a nie ******lisz głupoty! Przkaz ta wiedze dla młodych a mlodzi przekaza ja dalej a nie gadasz głupoty! Sory ale to mnie wkurza na tym forum ze zamiast luidziom cos poradzic to sie ich obraza i itp.
Szacuny
8
Napisanych postów
612
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
23199
ja na Twoim miejscu bym sie zaczal martwic o nerki , na cyklu kreatyny wiele z niej zostaje przeksztalcone w toksyczna dla organizmu kreatynine i powinno sie pic wiecej wody aby nerki latwiej oczyscily organizm z tego syfu , nie spodziewaj sie ze po kreatynie spuchniesz nie wiadomo jak bo :
500 g mono = 50 zl
wiec jak by to bylo jakies wielkie cudo to bysmy wszyscy chodzili z kablem jak Coleman ;d
Szacuny
386
Napisanych postów
37478
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
126450
nie da się nadrobić czegokolwiek co już zostało stracone na początku cyklu, choćby i w kwesti picia wody czy innych płynów.
pytanie trochę głupie/mam nadzieję że za tą krytykę autor sie nie obrazi/, ale poprostu nie można mysleć tymi kategoriami, jak cos robimy to starajmy sie robić jak najlepiej.
spytam może jeszcze jaki był powód nie przyjmowania płynów, a co sie teraz zmieniło w drugą stronę?
kreatynina raczej nie jest toksyczna.
"Każdy ma w swoim życiu swoje Westerplatte"
Jan Paweł II
"Gorzki to chleb jest polskość"
C. K. Norwid