Witam... Mam 16 lat 170cm wzrostu, mój starz to 2 miesiące.. zamierzam ułożyć sobie diete.. wstępnie już coś mam.. ale nastąpił taki problem...
chodze na siłownie o różnych porach i w różnych dniach tygodnia...
Poniedziałek - 7:00 do 9:00 (po szkole nie mam czasu)
Wtorek - 8:00 do 10:00 (po szkole nie mam czasu)
Środa - nie ćwicze
Czwartek - nie ćwicze
Piątek - 15:30 do 17:30 (przed szkołą nie dam rady.mam na 8:00)
Soota - 10:00 do 12:00
Niedziela - 10:00 do 12:00
Jak widać ćwicze 5 razy w tygodniu.. chodze wczesnie spać, i mam siłe ćwiczyć rano :)
Problem pojawia sie taki że mój posiłek przed treningowy jest o różnych porach... jednoczesnie ten posiłek jest moim śniadaniem :/ Co mam z tym zrobić?? bardzo bym prosił o napisanie w których godzinach mam co jeść.. tzn... w jakich godzinach mam jesć śniadanie, obiad, posiłek przed treningiem, po treningu, kolacja.. na każdy dzień z osobna.. bardzo bym prosił o pomoc.. bo nie daje sobie z tym rady..
I jeszcze jedno... co mam jeść w środe i w czwartek jak nie ćwicze?? czyli odpada posiłek przed traningiem i po treningu.. co więc mam w te luki wstawić??
Diete sobie ułożę, bezproblemu.. tylko jak ją rozplanować...
Z góry dziękuje za pomoc :) POZDRAWIAM :)
chodze na siłownie o różnych porach i w różnych dniach tygodnia...
Poniedziałek - 7:00 do 9:00 (po szkole nie mam czasu)
Wtorek - 8:00 do 10:00 (po szkole nie mam czasu)
Środa - nie ćwicze
Czwartek - nie ćwicze
Piątek - 15:30 do 17:30 (przed szkołą nie dam rady.mam na 8:00)
Soota - 10:00 do 12:00
Niedziela - 10:00 do 12:00
Jak widać ćwicze 5 razy w tygodniu.. chodze wczesnie spać, i mam siłe ćwiczyć rano :)
Problem pojawia sie taki że mój posiłek przed treningowy jest o różnych porach... jednoczesnie ten posiłek jest moim śniadaniem :/ Co mam z tym zrobić?? bardzo bym prosił o napisanie w których godzinach mam co jeść.. tzn... w jakich godzinach mam jesć śniadanie, obiad, posiłek przed treningiem, po treningu, kolacja.. na każdy dzień z osobna.. bardzo bym prosił o pomoc.. bo nie daje sobie z tym rady..
I jeszcze jedno... co mam jeść w środe i w czwartek jak nie ćwicze?? czyli odpada posiłek przed traningiem i po treningu.. co więc mam w te luki wstawić??
Diete sobie ułożę, bezproblemu.. tylko jak ją rozplanować...
Z góry dziękuje za pomoc :) POZDRAWIAM :)