Szacuny
8
Napisanych postów
15305
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
117659
witam sprawa jest następująca dotychczas siłke miałem w piwnicy troche jest mało miejsca ale daje rade ćwiczyć.Sąsiadka sie wyprowadza i chce zrobić siłke na strychu ale mam problem mianowicie jest tam pełno kurzu :/
czy jak posprztam to można wnosic tam sprzet i smiało ćwiczyc ? acha dach jest troche nieszczelny i w zimie spada tam troche śniegu jak Wy sobie radziliscie z extremalnymi warunkami ?
Szacuny
7
Napisanych postów
2164
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
26899
ja tem mam taki fajny problem bo mam mala piwnice i tam chowam sprzet i jak chce cwiczyc to go wynosze na korytarzyk kolo wjesci do piwnic i tam mi sie robi kalurza jak pada deszcz i przed cwiczeniami zawsze musze wytrzec podloge ...
Szacuny
144
Napisanych postów
7358
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
36022
Zabić deskami to mozna okna. Dziury w dachu łatac to trzeba umic. Wiem ze brzmi smiesznie ale jak nawalisz desek to i tak bedzie ciekło a i jeszcze cos ci sie na łeb s******li. Popros ojca zeby ci pomógł, lepiej zrobic raz a porządnie(smoła, papa , albo prowizorka w stylu silnej ceraty czy ogromne worki na smieci przybite gwoździkami w bardzo szczelnym szyku). Kurzu musisz pozbyc sie pierwszorzędnie bo to chodzi o twoje zdrowie. Na dłuższą mete bedzie to bardzo niekorzystne dla twoich płuc a w czasie treningu zawsze łapie sie powietrza więcej niz zwykle, oddech jest przyspieszony, zadna mi satysfakcja z cwiczen fizycznych jesli mają pogarszac twoj stan zdrowia. Musisz kombinowac, ale zapewnij sobie max komfortu bo przy dźwiganiu sporych cięzarów i jesli traktujesz to powaznie, komfort jest najwazniejszy. Ja wolałbym sie powiesić niz dzwigac w zakurzonym syfie i jeszcze zeby mi ciekło na łeb, tymbardziej ze teraz temperatura bedzie w granicach 5 stopni w dół
Szacuny
8
Napisanych postów
15305
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
117659
To jest blok a dach jest z blachy a wcześniej nie mogłem tam sprzetu wnieść bo zadyma była ta sąsiadka :/ no kawałek strychu wysprzątam tam jest duze okno więc sie zawsze bedzie otwierać w czasie ćwiczen
Szacuny
0
Napisanych postów
46
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
464
Aha. No skoro masz dobry sprzęt to zainwestuj w jakaś termoizolację- jest zdaje się coś takiego, właśnie do uszczelniania dachów. Tyle że to dość drogie- to taki płaski, uniwersalny izolator w rulonach.