Mam 14 lat 168cm i 55kg czy waszym zdaniem moge zaczac cwiczyc??? nie wpłynie to na moj wzrost?? Z gory dzieki :D
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
- Mam 15 lat i mam problem z treningiem ;(
- Mam 16 lat i problem z ulozeniem diety :(
- Witam, mam dość złożony problem który pojawił się jakieś 20 lat temu i nie wiem co ro
- mam 18 lat i problem z kręgosłupem pomocy !!!
- Mam 14 lat i mam problem!
- problem z przybraniem na masie. mam 18 lat wazne 56kg, i mam 174cm. pomocy :D
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
https://www.sfd.pl/Ćwiczenia_w_wieku_13_lat-t454031.html
Poczytaj:) I jako rówieśnik powiem ci że jeśli dobierzesz sobie odpowiednie ciężary , wykluczysz martwe ciągi nic złego ci się nie stanie
Acha i na przyszłość poczytaj w pierwszej kolejności forum , a potem zadawaj pytania:]
Zmieniony przez - Drager w dniu 2008-12-03 18:25:43
Poczytaj:) I jako rówieśnik powiem ci że jeśli dobierzesz sobie odpowiednie ciężary , wykluczysz martwe ciągi nic złego ci się nie stanie

Acha i na przyszłość poczytaj w pierwszej kolejności forum , a potem zadawaj pytania:]
Zmieniony przez - Drager w dniu 2008-12-03 18:25:43
...
Napisał(a)
www.kulturystyka.pl/atlas/trening_domatora.asp
wybierz sobie ćwiczenia i ćwicz. Najpierw przygotuj się w domu do siłowni - za rok na nią śmigaj.
pzdr
wybierz sobie ćwiczenia i ćwicz. Najpierw przygotuj się w domu do siłowni - za rok na nią śmigaj.
pzdr
...
Napisał(a)
mam takie hentle po 5 kg no i jescze takie zlaczone na klate 40 kg tp nie za duzo
??
??
...
Napisał(a)
Zobacz,
Możesz ćwiczyć tymi hantelkami, tylko "z głową".
www.kulturustyka.pl/atlas
poczytaj.
Zamierzasz zapisać się na siłownię?
Możesz ćwiczyć tymi hantelkami, tylko "z głową".
www.kulturustyka.pl/atlas
poczytaj.
Zamierzasz zapisać się na siłownię?
...
Napisał(a)
Polecam ci tak zwany plan obwodowy dla początkujących ale to i tak z małymi ciężarami poczytaj o tym treningu na forum
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!