Szacuny
10
Napisanych postów
1903
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
12352
Ludzie zawsze znajdą powód do narzekań... A to nazwa przeszkadza (nie wiedziałem, że białko kupuje się dla nazwy... niektórzy natomiast chyba nie wiedzą, że nazwa ma przyciągać uwagę), a to obecność glutaminy (to już najśmieszniejszy "argument" ze wszystkich)... Białko jak białko, taki sam mix jak w popularnym ProLongatum (z pewnym zastrzeżeniem, które poczyniłem parę postów wyżej). Jedynym powodem do narzekań być może będzie cena - ale tej jeszcze nie znamy.
Szacuny
10
Napisanych postów
1903
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
12352
Ale na każdego, kogo odpycha, przypadnie 50ciu małolatów, których przyciągnie. A osobom bardziej świadomym nazwa (która zresztą niczym szczególnym się nie wyróżnia) zwisa. Sam MSP nie kupię i nikomu nawet nie zamierzam polecać, ale na pewno nie ze względu na nazwę.
Zmieniony przez - ADRIANUS88 w dniu 2010-06-30 14:10:53
Szacuny
462
Napisanych postów
9062
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
91467
Adrianus no i o to między słowami chodziło właśnie mi. Że to białko praktycznie nic nowego ani ciekawego na rynek nie wprowadza a ta nazwa to chyba jedyny chwyt na sprzedaż tego produktu bo jest typowym kąskiem dla sezonowców.
Wolałbym żeby Olimp, firma którą niezmiernie lubię i zaopatruję się w ich produkty non stop, zrobiła coś innowacyjnego, coś co przyciągnie klientelle składem, proporcjami i technologią a nie nazwą.