Czas zatem na wypróbowanie kokosa ;)
...
Napisał(a)
Dla mnie Mega Strong Protein to odżywka "bezkompromisowa" - ma kompletny skład za który po prostu trzeba zapłacić.
Nie miałem kokosa, ale czekolada, tiramisu i wanilia są rewelacyjne tak w smaku jak i w trawieniu.
Polecam
Nie miałem kokosa, ale czekolada, tiramisu i wanilia są rewelacyjne tak w smaku jak i w trawieniu.
Polecam
Spam killer...
...
Napisał(a)
szkoda tylko że firma nie pomyślała o wypuszczeniu próbek tak abyśmy mogli spróbować wszystkie smaki. Czyżby to odpowiedz na kryzys panujący i oszczędność firmy w stosunku do mas trenujących?????? hehehehe a konkurencja jakoś nie oszczędza na tym

...
Napisał(a)
MM-23
nei trzeba probowac wszystkiego aby moc sie wypowiedziec i przedstawic swoja opinie
nigdzie nie jest napisane 'po przetestowaniu wszystkich bialek na rynku'
Piotr wyrazil poprostu swoja opinie - a jestem pewien ze sporo puszek bialka w zyciu zjadl
nie wymagaj rowniez aby kazdy produkt mial swoja probke (w kazdym smaku)
smaki od Olimpa obecnie ciesza sie takimi swietnymi relacjami ze jedynym problemem moze byc
czy mam skosztowac pysznego kokosa, czy tez moze delicji tiramisu
nei trzeba probowac wszystkiego aby moc sie wypowiedziec i przedstawic swoja opinie
nigdzie nie jest napisane 'po przetestowaniu wszystkich bialek na rynku'

Piotr wyrazil poprostu swoja opinie - a jestem pewien ze sporo puszek bialka w zyciu zjadl
nie wymagaj rowniez aby kazdy produkt mial swoja probke (w kazdym smaku)
smaki od Olimpa obecnie ciesza sie takimi swietnymi relacjami ze jedynym problemem moze byc
czy mam skosztowac pysznego kokosa, czy tez moze delicji tiramisu
...
Napisał(a)
a po olimpowe probki zapraszam do Perfect Body (obecnie Massacra i Profi Mass o ile pamietam) no i jak zawsze meczyc sprzedawcow w Perfect Body Center
...
Napisał(a)
i pewno wielu innych produktow
wydaje mi sie ze traktujesz to jako obowiazek
a w mojej ocenie firma doskonale wie co chce i w jaki sposob promowac
co oczywiscie nie znaczy ze kazdy chcialby moc dostawac wszystko za darmo
ale juz widze tlum kolekcjonerow odwiedzajacych PBC i budujacych stala suplementacje o probki
wydaje mi sie ze traktujesz to jako obowiazek
a w mojej ocenie firma doskonale wie co chce i w jaki sposob promowac

co oczywiscie nie znaczy ze kazdy chcialby moc dostawac wszystko za darmo

ale juz widze tlum kolekcjonerow odwiedzajacych PBC i budujacych stala suplementacje o probki

...
Napisał(a)
Olimp mega strong protein Smak: Czekolada
Rozpuszczalność - 10/10 - 2 machnięcia szejkerem i rozpuszczone
Smak - 9,5/10 - bardzo smaczna czekolada ma taki dziwny posmaczek, ale przyjemny...jedna z najlepszych białeczek o smaku czekoladowym jakie piłem...szkoda ze ceny proteinek poszły aż tak w górę...
Rozpuszczalność - 10/10 - 2 machnięcia szejkerem i rozpuszczone
Smak - 9,5/10 - bardzo smaczna czekolada ma taki dziwny posmaczek, ale przyjemny...jedna z najlepszych białeczek o smaku czekoladowym jakie piłem...szkoda ze ceny proteinek poszły aż tak w górę...
nothing's gonna be the same now...
...
Napisał(a)
a na mnie czeka puszka czekolady ktora wlasnie oceniles na 9/5 - dziekuje za Twoja opinie !
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
bcaa czy amino whey?
Następny temat