dzieki za kolejna relacje !
...
Napisał(a)
Biniu byłes szybszy i nie dałes zedytować.
Od teraz to moje białeczko na noc
Zapodaje na noc 60 g i to białeczko nie daje tego nie lubianego uczucia cięzaru na żołądku.
Zmieniony przez - VOLT7777 w dniu 2010-10-16 10:45:43
Od teraz to moje białeczko na noc

Zmieniony przez - VOLT7777 w dniu 2010-10-16 10:45:43
W gruncie rzeczy jestem fajny. Niech was to nie zwiedzie nie dla wszystkich !!!.
...
Napisał(a)
OPAKOWANIE:
W piątek otrzymałem Mega strong protein, pierwsze wrażenie-opakowanie, bardzo mi się podoba, zero udziwnień czy jakiś kosmicznych grafik, brak dziwnych czcionek i tła, po prostu schludnie, przejrzyście. Trudno się do niego przyczepić, świetny pomysł z pójściem w samą biel.
SMAK/ZAPACH
Zapach- zwyczajny, jak to przy odżywkach, intensywny, czuć wanilią nic więcej na ten temat nie powiem:)
Mimo, że nie przepadam za wanilią to ta mi smakuje, jedna z lepszych odżywek jakie piłem o tym smaku.
ROZPUSZCZALNOŚĆ/KONSYSTENCJA
Produkt super rozpuszcza się w mleku, brak piany, konstytencja wodnista:) czyli bardzo dobra, nie ma żadnych grudek, kisielu czy coś w tym rodzaju.
Pijąc wyczuwalne jest "piaskowe" uczucie hydrolizatu.
Po wypiciu wszystko w porządku, żadnych problemów żołądkowych czy innych nieprzyjemnych historii.
Opakowanie 6/6
Smak/Zapach 6/6 (ocena odnosi się do innych produktów o smaku wanili)
Rozpuszczalność/Konsystencja 5,5/6
W piątek otrzymałem Mega strong protein, pierwsze wrażenie-opakowanie, bardzo mi się podoba, zero udziwnień czy jakiś kosmicznych grafik, brak dziwnych czcionek i tła, po prostu schludnie, przejrzyście. Trudno się do niego przyczepić, świetny pomysł z pójściem w samą biel.

SMAK/ZAPACH
Zapach- zwyczajny, jak to przy odżywkach, intensywny, czuć wanilią nic więcej na ten temat nie powiem:)
Mimo, że nie przepadam za wanilią to ta mi smakuje, jedna z lepszych odżywek jakie piłem o tym smaku.

ROZPUSZCZALNOŚĆ/KONSYSTENCJA
Produkt super rozpuszcza się w mleku, brak piany, konstytencja wodnista:) czyli bardzo dobra, nie ma żadnych grudek, kisielu czy coś w tym rodzaju.
Pijąc wyczuwalne jest "piaskowe" uczucie hydrolizatu.

Po wypiciu wszystko w porządku, żadnych problemów żołądkowych czy innych nieprzyjemnych historii.
Opakowanie 6/6
Smak/Zapach 6/6 (ocena odnosi się do innych produktów o smaku wanili)
Rozpuszczalność/Konsystencja 5,5/6
...
Napisał(a)
Polecam to białko.
Kupiłem, wypiłem i mogę z pełną świadomością powiedzieć, że jest pyszne ( wanilia)
Teraz czas na Prolong

...
Napisał(a)
Nie wiem czy był poruszany ten wątek, ale dziś zauważyłem, że na etykiecie Mega Strong Protein jest błąd.
Wartość odżywcza w 100g
L-Glutamina 15 000 mg czyli teoretycznie 15% składu to l-glutamina, a w dziale składniki mamy 0,2% L-Glutamina.
Czyli przypuszczam, iż jest to błąd w druku i zamiast 15000mg powinno być 200mg.
Wartość odżywcza w 100g
L-Glutamina 15 000 mg czyli teoretycznie 15% składu to l-glutamina, a w dziale składniki mamy 0,2% L-Glutamina.
Czyli przypuszczam, iż jest to błąd w druku i zamiast 15000mg powinno być 200mg.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
bcaa czy amino whey?
Następny temat