Wiosna na pełnej... Kusimy RABATAMI! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

MEGA STRONG PROTEIN !!!

temat działu:

NUTRIFARM&OLIMP

słowa kluczowe: , ,

Ilość wyświetleń tematu: 27607

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Biniu Moderator
Ekspert
Szacuny 249 Napisanych postów 41358 Wiek 53 lat Na forum 23 lat Przeczytanych tematów 126219
dzieki za kolejna relacje !
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 608 Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 8248
Biniu byłes szybszy i nie dałes zedytować.

Od teraz to moje białeczko na noc Zapodaje na noc 60 g i to białeczko nie daje tego nie lubianego uczucia cięzaru na żołądku.

Zmieniony przez - VOLT7777 w dniu 2010-10-16 10:45:43

W gruncie rzeczy jestem fajny. Niech was to nie zwiedzie nie dla wszystkich !!!.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Biniu Moderator
Ekspert
Szacuny 249 Napisanych postów 41358 Wiek 53 lat Na forum 23 lat Przeczytanych tematów 126219
to mnie cieszy
u mnie znajdzie sie Prolong
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 644 Wiek 40 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 3519
OPAKOWANIE:
W piątek otrzymałem Mega strong protein, pierwsze wrażenie-opakowanie, bardzo mi się podoba, zero udziwnień czy jakiś kosmicznych grafik, brak dziwnych czcionek i tła, po prostu schludnie, przejrzyście. Trudno się do niego przyczepić, świetny pomysł z pójściem w samą biel.

SMAK/ZAPACH
Zapach- zwyczajny, jak to przy odżywkach, intensywny, czuć wanilią nic więcej na ten temat nie powiem:)
Mimo, że nie przepadam za wanilią to ta mi smakuje, jedna z lepszych odżywek jakie piłem o tym smaku.

ROZPUSZCZALNOŚĆ/KONSYSTENCJA
Produkt super rozpuszcza się w mleku, brak piany, konstytencja wodnista:) czyli bardzo dobra, nie ma żadnych grudek, kisielu czy coś w tym rodzaju.

Pijąc wyczuwalne jest "piaskowe" uczucie hydrolizatu.

Po wypiciu wszystko w porządku, żadnych problemów żołądkowych czy innych nieprzyjemnych historii.

Opakowanie 6/6
Smak/Zapach 6/6 (ocena odnosi się do innych produktów o smaku wanili)
Rozpuszczalność/Konsystencja 5,5/6
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Biniu Moderator
Ekspert
czyli prawie ideal

dzieki jeszcze raz !
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 477 Wiek 47 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 26490

Polecam to białko.
Kupiłem, wypiłem i mogę z pełną świadomością powiedzieć, że jest pyszne ( wanilia)
Teraz czas na Prolong
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 41 Napisanych postów 4946 Wiek 7 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 42640
Wszystkim dziękujemy serdecznie za relację i czekamy na więcej
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 10 Napisanych postów 1903 Wiek 36 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 12352
Niedługo dostanę od Was tiramisu, to też coś skrobnę.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Biniu Moderator
Ekspert
a jakze
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 49 Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 449
Nie wiem czy był poruszany ten wątek, ale dziś zauważyłem, że na etykiecie Mega Strong Protein jest błąd.
Wartość odżywcza w 100g
L-Glutamina 15 000 mg czyli teoretycznie 15% składu to l-glutamina, a w dziale składniki mamy 0,2% L-Glutamina.
Czyli przypuszczam, iż jest to błąd w druku i zamiast 15000mg powinno być 200mg.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

bcaa czy amino whey?

Następny temat

Estrogen a tkanka tłuszczowa

Spalanie
Polecane artykuły