Szacuny
11182
Napisanych postów
51935
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
Ostatnio rozmawialem ze swoim lekarzem rodzinnym i stwierdzil ze l-karnityna to tylko nabijanie kasy i dziala jako czynnik psychologiczny a nie srodek dzialajacy na organizm. wg niego cwiczymy + dieta = cwiczymy + dieta + l-karnityna Co wy na to ?
Szacuny
2
Napisanych postów
163
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
1461
L-karnityne wyrzuć przez okno tylko uważaj na zaparkowane samochody. Ostatnie badania wykazują że nie działa. Jeśli chcesz schudnąć jedz 5 razy dziennie mniejsze ilości pokarmy, nie podjadaj między posiłkami skup się bardziej na diecie białkowej. Możesz kupic np. u Cybera jakiegoś spalacza np. Thermo Pro ale jest to silny sirodek i musisz mieć zdrowe serducho. Jeśli się na niego zdecydujesz nie ograniczaj jedzenia bo spalisz mięśnie.
Szacuny
11182
Napisanych postów
51935
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
no Śliwka ma racje L-karnityna w sumie nic nie daje chco jest do odzywka glownie do cwiczen aerobowcyh i biagania .Ale jak bedizesz rboci cwiczenia aerobowe i biegal to i tak bedizesz palil wiec po co wydawac kase na taki ****.Jak cos to polecam therme pro ale musisz miec zdrowa pukawke
Szacuny
11
Napisanych postów
1828
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
29115
Cóż, już chyba nie ma nic silniejszego niż Therma, prawda? No, zostaje jeszcze amfa . L-karnityna to faktycznie kicha - na mnie nie działa; chociaż słyszałem, że gdzieś/kiedyś ktoś tam był zadowolony. Coś mi się wydaje, że Therma to teraz będzie przebojem sezonu. Nawiasem mówiąc sam się skusiłem Pozdrawiam