Siemanko.Mam 176 cm wzrostu i waże niecałe 60 kg.Chcę kupić kreatyne hiteca 200 kapsułek.Czy powinienem kupić do tego HMB czy cos innego??Chodzi mi o przyrost masy,niekoniecznie siły.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Cześc 200 kapsów to zamało na cykl jak masz kupywać to kup w proszku250-300g i to styknie ci na cykl a do tego na mase to może być gajner,białko,l-glutamina ale nie hmb no i pomietaj o diecie.
Jeżeli moja wypowiedz Ci pomogła to naciśnij w prawym dolnym rogu wypowiedzi.
Jeżeli moja wypowiedz Ci pomogła to naciśnij w prawym dolnym rogu wypowiedzi.
Siła płynie z krwią a duma razem z nią !!!
...
Napisał(a)
lepiej kup bialko serwatkowe - {najlepiej } i geinera , a co do kreatyny to polecam w proszku - taniej wychodzi
....POZDRAWIAM....Q z kRk

...
Napisał(a)
Witam
Kreatyna w kapsułkach może być (choć jak przedmówcy uważam w proszku taniej wychodzi). Do tego, w zależności od metabolizmu, możesz kupić sobie super mass proffesional (dobra kombinacja, jeśli jeszcze to poprzesz w miarę odpowiednim odżywianiem to powinieneś być zadowolony)
Pozdrawiam
Piotr Folęga
Kreatyna w kapsułkach może być (choć jak przedmówcy uważam w proszku taniej wychodzi). Do tego, w zależności od metabolizmu, możesz kupić sobie super mass proffesional (dobra kombinacja, jeśli jeszcze to poprzesz w miarę odpowiednim odżywianiem to powinieneś być zadowolony)
Pozdrawiam
Piotr Folęga
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!