Witam!!! Mam pytanie co do kreatyny. Kupiłem sobie 250 gram creapure Trec, i starczyła mi ona na ok. 3 tygodnie. Teraz postanowiłem kupic kreatyne w tabletkach i kupiłem kreatyne 1000 Olimpa. Kreatyne z treca brałem 5 g. przed i 5 g. po treningu. Na opakowaniu tej kretki z olimpa pisze, że przyjmować 4-6 tabl. po treningu. Nie wiem czy brać tez przed treningiem tak jak wcześniej. Poradźcie coś!!!!!!!!!!!!!
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Dni treningowe: 5g rano 5g po treningu
Dni nie treningowe: 5g rano
Dokup do tego glukoze i bedzie gitara
Dni nie treningowe: 5g rano
Dokup do tego glukoze i bedzie gitara

"The future is built day by day"
Czytelnik w dziale suplementacja :)
...
Napisał(a)
bierz ją przed treningiem lub ewentualnie jeśli wolisz z rana przed śniadaniem
ZAWSZE ZNAJDZIE SIĘ SZERSZY, CO WIELKOŚĆ WIELKICH PIEPRZY...
...
Napisał(a)
tiger jeżeli mash predyspozycje do robienia tzn"oponki" na brzuchu to dokup carbo zamiast glukozy 

Na początku treningów... zrób sobie badanie krwi i kału.. wtedy przekonasz sie czy trening masz we krwi czy w dupie...
_# SFD F!GHT CLUB #_
...
Napisał(a)
-=SFD FIGHT CLUB=-
Życie jest piękne!!!!!!!!!!
A później się trzeźwieje...
...
Napisał(a)
czyli mam brac 5 tabletek przed i 5 po treningu rozumiem (tabletki mają 1000mg)??? A glukoze biore po treningu, no i przed treningiem BCAA.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!