Co sądzicie o ogoleniu na zero u kobiety.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Cycek2021no to nic tylko się cieszyć że dba o siebieJuż 3 lata jak jest łysa cały czas się goli

...
Tak sięzapytam w jakim celu, ogólnie widuje kobiety krócej obcięte niż mężczyźni.
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
...
Na łyso to nie ale na krótko czemu nie , miałem kiedyś koleżankę która strzygła głowę na 3mm ( maszynka z najmniejszą końcówką ) wyglądała super bo miała tak ładny typ urody że z wlosami traciła , Demi More w Gijane też wyglądała super na krótko :)
...
Moja córa miała piękne długie włosy niedawno ścielą na krótko teraz ogoliła do zera bo taki ma kaprys.Nie wygląda dobrze z tą łysa głupia pala
2
...
to już nic nie zrobisz jak ogoliła, odrosną. Wiadomo że dziwczęta ineczej bedą wygladać z głową na łyso
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
...
kajdanMoja córa miała piękne długie włosy niedawno ścielą na krótko teraz ogoliła do zera bo taki ma kaprys.Nie wygląda dobrze z tą łysa głupia pala
Wygląd to jedno a to że może czuje się lepiej i tak chciała to drugie , to nie obciachowy tatuaz czy dziwne kolczyki a jedynie włosy :)
...
U niektórych wygląda dobrze. U niektórych nie.
Ja zgolony na 0 też wygladam jak bandzior. W włosami jak gentleman hehe
Ja zgolony na 0 też wygladam jak bandzior. W włosami jak gentleman hehe
1
FLUCTUAT NEC MERGITUR
...
Moda taka teraz, sporo dziewczyn teraz widuje, to nawet i sąsiadka połowę głowy wygoliła sobie.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
KELTON- Istnieją jakieś zniżki, kody rabatowe ?
Następny temat
Krzysztof Piekarz