Szacuny
0
Napisanych postów
68
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
113
Witam.Robielm niedawno mase miesniowa i troche mi przyszlo sadelka na brzuchy.Wczesniej jak robilem redukcje bardoz duzo mi spadlo miesni teraz chchailbym sie przed tym ustrzec dlatego mam dla was kilak pytan.
1)Co zjesc przed porannym bieganiem aby nie bylo tak wielkiego spalania miesni?
2)Czy moge polaczyc tak trening:pn,sr,pia trening silowy;wtorek,czwarrtek sobote trening aerobowy(40 minut)
3)Ile powinienem wystzkiego jesc.Tak mniej wiecej.
Szacuny
203
Napisanych postów
31902
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
94099
songo - jesli zje sniadanie to nie spali tkanki tluszczowej zbyt.
biegaj na czczo 40 min, po powrocie godzinke odczekaj i zjedz pozywne sniadanie (bo plus minus tyle utrzymuja sie przeminay tluszczowe).. no chyba ze temat postu jest zly i chodzi ci tylko o poprawe kondycji
Szacuny
0
Napisanych postów
68
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
113
Ale jak bede bigal rano na czczo to bede spalal tez zbyt duzo miesni a wlasnie tego chcem uniknac.Dlatego pytam sie cyz moge zjesc 125 g sera bialego chudego aby zmiejszyc katabolizm??
Szacuny
0
Napisanych postów
68
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
113
PRosze o pomoc bo to dla mnie bardzo wazne.Ostatnio jak jechal na redukcji wlasnie na czczo to stracilem duzo miecha.....Jak mam robic ser na czczo godizne przed treningiem??Czy ser odrazu po aerobach??Prose o pomoc!
Szacuny
315
Napisanych postów
5572
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
16915
"3)Ile powinienem wystzkiego jesc.Tak mniej wiecej."
Mniej więcej tyle ile ci potrzeba. I odradzam jedzenie "wszystkiego" Szkło i plastik są ciężkostrawne, a metal rdzewieje...
Zajrzyj chłopie do działu fitness, do odżywiania i odchudzania. Wszystkie odpowiedzi masz na forum - musisz tylko zadać sobie trud by poczytać. Z twoich pytań widać, że nie masz pojęcia o odżywianiu i robieniu rzeźby. Zdobądź najpierw potrzebne ci informacje zanim sobie zaszkodzisz.
Rekin rośnie przez całe życie... Bądź jak rekin, k***a!!!
Szacuny
0
Napisanych postów
68
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
113
Czlowieku ja chcem tylko wiedziec co moge zjesc przed aerobami i ile aby nie stracic na masie.A co jesc i ile to wiem.Teraz juz wiem bo ostatnio poczytalem.Chodzi mi najbardziej o zabezpieczenie przed utrata masy....
Szacuny
386
Napisanych postów
37478
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
126450
to zależy w dużej mierze od rodzaju diety jaką wybierzesz...
przed aerobami możes zjeść troche białka/twaróg chudy np./, po treningu natomiast właściwe sniadanie- oczywiście w granicach wyznaczonych przez dietę- tu już napewno dodajesz troche węgli/chyba że to ckd- to ich unikasz/.
"Każdy ma w swoim życiu swoje Westerplatte"
Jan Paweł II
"Gorzki to chleb jest polskość"
C. K. Norwid