...
Napisał(a)
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
mistrzem swiata niestety nigdy nie zostalem i chyba juz nie zostane, chlip
a co do trenera to jest z niego calkiem wyluzowany swir (w znaczeniu pozytywnym) a jego podejscie do pierwszego treningu mozna lepiej zrozumiec jak byscie zobaczyli ludzi ktorzy na trening przyszli....
wiekszosc to byli uliczni zadymiarze i panowie w dresach (oczywiscie nie wszyscy ;)), a ze trener mial wtedy ciezki dzien to inna sprawa...
mnie bynajmniej ten trenig bardzo zmobilizowal
kolejne treningi byly juz oczywiscie wedlug standardow
ps a trenowalem wszesniej trochje boksu i aikido...
a co do trenera to jest z niego calkiem wyluzowany swir (w znaczeniu pozytywnym) a jego podejscie do pierwszego treningu mozna lepiej zrozumiec jak byscie zobaczyli ludzi ktorzy na trening przyszli....
wiekszosc to byli uliczni zadymiarze i panowie w dresach (oczywiscie nie wszyscy ;)), a ze trener mial wtedy ciezki dzien to inna sprawa...
mnie bynajmniej ten trenig bardzo zmobilizowal
kolejne treningi byly juz oczywiscie wedlug standardow
ps a trenowalem wszesniej trochje boksu i aikido...
"99% orientalnych systemów to bzdura. Wyglądają dobrze, ale nie działają." Bruce Lee
...
Napisał(a)
Trzeba przede wszystkim przyjść do sekcji. A później będziesz się zastanawiał co należy kontynuować, co wprowadzić i z czego zrezygnować. Nie tylko ty masz wątpliwości przed nieznanym, to normalne, ja również tworzyłem różne plany treningowe przed pierwszym trenigniem bokserskim, które poszły do kosza po godzinie boksowania
.

Cierpliwość, cierpliwość i jeszcze raz cierpliwość.
...
Napisał(a)
załoz garnitur...po co takie zapytanie idziesz i wsio
Bo Trza Miec Jaja A Nie Wydmuszki
=Przyszły moderator wszystkich moderatorów=
MOIM NAŁOGIEM TE BARWY ZIELONE
>>>>>TYLKO RADOMIAK<<<<<
...
Napisał(a)
Nie chodzilo mi o ubior bo to chyba logiczne jak sie ubrac ale o to czy bardzo dali Wam wycisk na pierwszych treningach(bo mi wlasnie o to chodzi)!Bo jedni mowia ze spoko a drudzy ze nie wiedzieli jak sie nazywaja po pierwszych treningach!A u Was jak to bylo???
...
Napisał(a)
poszedłem z kumplem zobaczyć jak to wygląda, na następny trening zabrałem spodenki i koszulke i zacząłem ćwiczyć
pierwszy trening raczej ciężki <wcześniej nie ćwiczyłem>, ale rozciąganie bardzo fajne było. Ogólnie trening bardzo fajny pomijając fakt że na drugi dzień ledwo wstałem z łóżka - ach te zakwasy miodzio;-P
pierwszy trening raczej ciężki <wcześniej nie ćwiczyłem>, ale rozciąganie bardzo fajne było. Ogólnie trening bardzo fajny pomijając fakt że na drugi dzień ledwo wstałem z łóżka - ach te zakwasy miodzio;-P
Ból jest najlepszym instruktorem tylko nikt nie chce zostać jego uczniem!
================================================
Wejdź - http://www.pajacyk.pl
_-=<<--SFD-FIGHT-CLUB-->>=-_
__--__GRUBAS Z UDERZANYCH__--__
...
Napisał(a)
Podstawa to pozytywne myślenie, nie nastawiaj się odrazu że sobie nie poradzisz. Ja na swój pierwszy trening poszedłem sam, i poszedłem też na drugi dzień, a trzeciego nie umiałem się ruszać(treningi 5 razy w tygodniu), w poniedziałek(1.11.04) stuknęło 21 miechów. I jakoś to leci.
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
...
Napisał(a)
xpakero buahahah dałbym soga bo przez myśl przeszła mi podobna odpowiedź :D beuhehe , a tak to kurde , a jak pierwszy trening w domu sobie robiłes ( np jakiś trening domatora a nie sw)?? to to samo tylko teraz ktoś ci mói co masz robić żeby było gites i jusz :D ja nie miałem z tym wielkich przeżyć hieh i to tyle heh nie nastawiaj sie na katharsis ani objawienie ani że od razu urośniesz 10 cm w bicku ;)
...
Napisał(a)
Heheh mam nadzieje ze treningi beda wyczerpujace i skuteczne!A sukecesy jakies osiagneliscie????
...
Napisał(a)
Sie nie pytaj jak wyglądają pójdź i sie przekonasz za dużo pisania :P Powodzenia ...
...
Napisał(a)
Wsumie to nie trenuje długo.
Ale poszłem na 1 trening sam,zajawiłem się strasznie treningami i chodze cały czas
Na początku nie były bardzo ciężkie,ale się zaczyna pomału i nie wiem jak to będzie,chce chodzić ale nie wiem czy se poradze.
Ale poszłem na 1 trening sam,zajawiłem się strasznie treningami i chodze cały czas

Na początku nie były bardzo ciężkie,ale się zaczyna pomału i nie wiem jak to będzie,chce chodzić ale nie wiem czy se poradze.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
bokserski prosty a karateckie tsuki - co lepsze i do czego?
Następny temat