...
Napisał(a)
Temat przeniesiony przez Cregg z działu Indywidualne Sporty Ogólnorozwojowe.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
- Uliczne Karate (Kanke Karate)
- Czy ktoś wie gdzie kupić kask do ku-do karate (Daido-juku karate)?
- Karate Kyokushin, Karate Shotokan -jaka jest miedzy nimi różnica?
- Karate tradycyjne + karate kyokushin --> czy to możliwe?
- Czy Seitedo karate jest tym samym co seido karate.
- karate tradycyjne czy karate kyokushin??
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
SW należy trenować pod okiem specjalistów, w innym wypadku mija się to z celem. Zła technika, brak sparingów etc.
...
Napisał(a)
w domu mozna sobie conajwyszej pare drobiazgow przecwiczyc i kondycyjnie pracowac

... .. .
...
Napisał(a)
Ja np. trenuje sam w domu Karate bo chodziłem kiedyś na to ale musiałem przerwać i teraz sam trenuje i widze efekty. A ty chodziłeś na jakieś SW ??
...
Napisał(a)
Smok13 oczywiście że efekty będziesz widział. Czy spędzając po kilka godzin dziennie na podwórku i rzucając do kosza, ćwicząc drybling itp nie będę coraz lepszy? Jasne że tak. Ale żeby trening był pełny musisz mieć konfrontacje w postacji meczu..
To samo jest w przypadku SW. Trzeba spotykać się z przeciwnikami, a dodatkowo ktoś z boku powinien ci podpowiedzieć jakie robisz błędy.
Coś tam chodziłem..
Zmieniony przez - bonku5 w dniu 2009-08-10 07:41:23
To samo jest w przypadku SW. Trzeba spotykać się z przeciwnikami, a dodatkowo ktoś z boku powinien ci podpowiedzieć jakie robisz błędy.
Coś tam chodziłem..

Zmieniony przez - bonku5 w dniu 2009-08-10 07:41:23
...
Napisał(a)
Właśnie nie chodziłem na żadne SW i nigdzie blisko niema chyba żadnych nauk karate ;/ dlatego się pytałem czyt w domu tez można się nauczyć
...
Napisał(a)
Nie, w domu się nie nauczysz żadnej SW. Jak nie ma w twoim mieście karate to poszukaj czeoś innego. Ewentualnie ćwicz bieganie, to bardzo dobrze się sprawdza jako samoobrona...
Która mnie zechce ?
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!