Słyszaszeł, że seitedo to to samo co seido karate czy to prawda?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Nie, to jest zupełnie inny styl. No i Seitedo już z tego co wiem nie istnieje.
...
Napisał(a)
Dobra a czy seitedo karate to to samo seido kaikan? A tak wogóle to jest polska organizacja seitedo karate.
...
Napisał(a)
Nie , to nie jest to samo... Ćwiczę już parę lat i wiele kata jest innych, jest o wiele wię
cej technik i wogóle istnieje na innych zasadach. Jest urozmaicone... Zapraszam na stronkę : www.seidopoland.com i na treningi...
cej technik i wogóle istnieje na innych zasadach. Jest urozmaicone... Zapraszam na stronkę : www.seidopoland.com i na treningi...
...
Napisał(a)
Jestem nowy na forum. Wiem coś na ten temat więc się wypowiem. Kioshi Bogdan c***** wraz ze swoją organizacją Seitedo karate w 2006 roku przyłączył się do Światowej organizacji Seido karate. więc poniekąd można powiedzieć że w Polsce to ta sama organizacja. Oczywiście wiele elementów technicznych zostało zmienionych i usprawnionych.
"Siła jest jedynie częścią, jedynie czubkiem góry lodowej nieskończonej głębi i majestatu karate.”
...
Napisał(a)
a można wiedzieć w jakim ośrodku i u jakiego senseia?
"Siła jest jedynie częścią, jedynie czubkiem góry lodowej nieskończonej głębi i majestatu karate.”
...
Napisał(a)
w myślenicach a sensei to Rafał c***** 3 dan.
Zmieniony przez - SzK w dniu 2009-11-18 14:18:05
Zmieniony przez - SzK w dniu 2009-11-18 14:18:05
...
Napisał(a)
A tak z ciekawości to jak masz na imię bo ja Kinga i też tam trenuje w starszej grupie?
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!