Witam Mam hantle i chciałbym zacząć ćwiczyć kaptury gdyż słyszałem że dzięki temu łopatki nie będą tak mocno odstawać i będzie wyglądała szyja na krótszą.Prosiłbym o jakieś tutki lub video
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
pomagac na wzrost?
A co ma wzrost do treningu kapturow?
Jestes chudy i chcesz miec krotsza szyje?
Kolego masz jakas pokrętna wizje chyba.
Ale, od treningu kapturow napewno wiekszy nie urosniesz(wzrost).
jesli bedziesz je trenowal, i tylko je to po jakims czasie zaczniesz smisznie wygladac.
Ile razy trenowac? to zalezy od planu treningowego, ktorym cwiczysz. O ile talki wogole istnieje.
A no i najwazniejsze, jesli chcesz cokolwiek z miesni trenowac, to pamietaj, miesnie nie rosna od tylko treningu, miesnie rosna najbardziej od jedzenia i spania(komiczne, ale to prawda).
A co ma wzrost do treningu kapturow?
Jestes chudy i chcesz miec krotsza szyje?
Kolego masz jakas pokrętna wizje chyba.
Ale, od treningu kapturow napewno wiekszy nie urosniesz(wzrost).
jesli bedziesz je trenowal, i tylko je to po jakims czasie zaczniesz smisznie wygladac.
Ile razy trenowac? to zalezy od planu treningowego, ktorym cwiczysz. O ile talki wogole istnieje.
A no i najwazniejsze, jesli chcesz cokolwiek z miesni trenowac, to pamietaj, miesnie nie rosna od tylko treningu, miesnie rosna najbardziej od jedzenia i spania(komiczne, ale to prawda).
Miesnie to nie wszystko.
Liczy sie jeszcze fajna fryzura.
-Johny Bravo
...
Napisał(a)
...
Napisał(a)
Poniżej podam link do filmiku na youtube.pl tam jest dośc dobrze wytlumaczone jak to wykonywac za pomoca hantelek
Mam nadzieję że pomogłem.
Zmieniony przez - koksDamian w dniu 2009-08-13 19:52:26
Mam nadzieję że pomogłem.
Zmieniony przez - koksDamian w dniu 2009-08-13 19:52:26
...
Napisał(a)
Najlepszy ostatni filmik bo najlepiej tłumaczą ;P
Są jeszcze jakieś ćwiczenia na kaptury hantlami?
Mozecie dać jeszcze coś
Aha i jak robić te kaptury seriami po ile?
I jak będę je robić to łopatki będą mi mniej odstawać?
Zmieniony przez - Slawek189 w dniu 2009-08-13 22:02:27
Są jeszcze jakieś ćwiczenia na kaptury hantlami?
Mozecie dać jeszcze coś
Aha i jak robić te kaptury seriami po ile?
I jak będę je robić to łopatki będą mi mniej odstawać?
Zmieniony przez - Slawek189 w dniu 2009-08-13 22:02:27
...
Napisał(a)
Kaptury generalnie lubią dużą ilość powtórzeń, ale nie jest to reguła. Ja ćwicząc łydki i kaptury nie schodzę poniżej 15-20 powtórzweń
...
Napisał(a)
Ok a co z łopatkami ,poprawią się od tego? jaką korzyść przyniesie mi to ćwiczenie.
Aha i czy czasem to ćwiczenie nie pomaga na wzrost?
Aha i czy czasem to ćwiczenie nie pomaga na wzrost?
...
Napisał(a)
Aha to od tego ćwiczenia nie będą mi już odstawać łopatki?bo jestem chudy.Co ile to ćwiczenie powtarzać dni?
To to ćwiczenie nie pomaga na wzrost?
To to ćwiczenie nie pomaga na wzrost?
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!