Cipek zawsze potrafił przyj**ać, tylk on w boksie kiedyś sie mocno spinał bił po KO, teraz uderza od 2-3 z luzem jakiego wymaga sie od boksera, i o to k***a w tej zabawie chodzi, jak ktoś tego nie kuma to niech zacznie kibicować w snookerze, jeździe konnej itp.
Iro strasznie ch**owo wypadł, spięty, chaotyczny, no ale konicem końców ładne brabo, dobrze że nie odpuścił, każdy od berserkerów na glebie musi kocić, nie ma bata.
Strus całkiem fajnie ośmieszył Kułaka, którego w tak ch**owej formie niegdy nie widziałem nawet od walki w moskwie 10 lat temu.
Mamed to w sumie nie ma co komentować póki ktoś poważny go nie sprawdzi, np Cipek.
FOTN to oczywiście babki, pokazały dobre mma szczególnie ta która wygrała.
Szkoda diabła ale Aslambek był dużo lepszy w tej walce.
Gala gdyby nie Szczeciński akcent to nie wzbudziła by we mnie specjalnie emocji.
Iro strasznie ch**owo wypadł, spięty, chaotyczny, no ale konicem końców ładne brabo, dobrze że nie odpuścił, każdy od berserkerów na glebie musi kocić, nie ma bata.
Strus całkiem fajnie ośmieszył Kułaka, którego w tak ch**owej formie niegdy nie widziałem nawet od walki w moskwie 10 lat temu.
Mamed to w sumie nie ma co komentować póki ktoś poważny go nie sprawdzi, np Cipek.
FOTN to oczywiście babki, pokazały dobre mma szczególnie ta która wygrała.
Szkoda diabła ale Aslambek był dużo lepszy w tej walce.
Gala gdyby nie Szczeciński akcent to nie wzbudziła by we mnie specjalnie emocji.
(pewnie dlatego K&L wymyślili te 85 dla Mameda dla stworzenia pozorów że to przecież zawodnicy 2 różnych kategorii wagowych
Jest coś na rzeczy jak najbardziej w temacie poruszonym w wywiadzie że Cipek dostaje "resztki ze stołu" po Mamedzie i to mu się nie podoba. Michałowi najzwyczajniej nie podoba się granie drugich skrzypiec, bycie ciągle w cieniu Mameda a w Stanach wreszcie będzie mógł się w pełni sportowo zrealizować 
mysle,ze teraz dopiero zaczeloby sie to zmieniac,ale moze byc za pozno,bo pewnie niedlugo bedzie walczyl za oceanem ,i dobrze. Takze fajnie,ze wysoko mierzy,ale wiadomo jakie sa realia drugiej najwiekszej organizacji mma we wszechswiecie i myslenie tych dwoch pacanow,ktorzy nia zarzadzaja,tzn niewazne kto z kim walczy,wazne,ze jest Pudzian i Mamed,a reszta niech sobie walczy w kolko miedzy soba najlepiej
albo wyciagnac jakiegos suba moze,ale to raczej watpliwe.byla to dla niego zreszta 3 walka w przeciagu niecalego miesiaca...