WIOSENNE PROMO! Sprawdź rabaty do 90%
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

KSW 21 - wyniki i dyskusja po gali.

temat działu:

Scena MMA i K-1

słowa kluczowe: , ,

Ilość wyświetleń tematu: 17742

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 2287 Napisanych postów 14689 Wiek 32 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 97980
o dobrze, że o tym wspomniałeś - brak reklam to duży plus dla KSW
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 270 Wiek 37 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 9947
Borek jako polski Rogan może karcić kogo chce i jak chce. Z resztą... "...znają się od lat..." i "dla niego Michał jest Cipkiem" więc o co ta gadka...

"Po dobrej wódzie lepszy jestem w dżudzie"

...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 259 Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 7271
Ej, ale o co chodzi z tym angielskim Borka? Bo jak dla mnie, to on dobrze powiedzial - "this fight has to happen" - co w tym sformułowaniu jest błędnego?
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 443 Napisanych postów 9936 Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 103395
a skąd więcie ,że melvin ma taki zaj**isty angielski? toż to holender
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 896 Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 12654
aaa zapomniałem o jednym ! Gala sportowo najlepsza w historii ale te RING GIRL najgorsze ;)) naprawdę mieli tyle fajnych a teraz takie kobyły dali
...
Napisał(a)
Znawca
Szacuny 43 Napisanych postów 5517 Wiek 30 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 54876
Jak niektórzy wątpią w siłe ciosu Michała, to proponuje przyjazd do Szczecina, wtedy możecie powiedzieć "Michał uderz mnie w skroń, tylko lekko tak jak mówiliśmy na forum" Sam początkowo nie widziałem tej mocy w tym ciosie, ale ktoś dał linka w tym temacie i jest kamera od góry, widać skręt tylnej stopy, bioder i barków, a skoro Wallce poleciał na morde z rekami na dole to musiało być konkretnie. A co do lucky punch. Co to jest lucky punch, Michał wyczekał moment i trafił, proste, co innego gdyby obydwoje wystartowali na siebie bez gardy i machali łapami, wtedy gdyby ktoś dostał to byłby lucky punch.

Zmieniony przez - Fuuun w dniu 2012-12-02 20:17:08
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 58 Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 870
Horwich chyba bawił się z tym bokserem.
Karolcia dobrze przypieprzyła, a tamta Bońkowska pamiętam moment w stójce jak chodziła na piętach
Irokeza walka zaczęła grubo rozkręcać galę, brawo dla Strusa za dobrą taktykę na kułaka
Saidov z Mańkowskim również pokazali widowiskowe MMA
a jeśli chodzi o Materla vs Wallace, to mam wrazenie ze Wallace jest zesrana ciotą która przyjezdza na walke do europy by wziasc kase i wyjsc bez najmniejszych obrażeń, ten cios Materli nie był czysty
Mamed jak zwykle pokazał klasę, przeciwnik nic wielkiego nie pokazał, ale nie był łatwy do trafienia, zresztą wiedziałem ze to nie byle kto, ogólnie z gali jestem zadowolony

"Nie obawiam się kogoś, kto trenuje 10000 kopnięć, ale tego, który 10000 razy trenował
jedno kopnięcie"
— Bruce Lee

...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 341 Napisanych postów 3218 Wiek 41 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 24996

...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 11204 Napisanych postów 52096 Wiek 32 lat Na forum 26 lat Przeczytanych tematów 57816

3:15

...
Napisał(a)
Znawca
Szacuny 43 Napisanych postów 5517 Wiek 30 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 54876
Michał, pracowity, zawzięty, utalentowany, będzie w UFC prędzej czy później jestem pewien

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

KSW 21 - dyskusja na żywo

Następny temat

bonusy po ksw21

electro
Polecane artykuły