Szacuny
3
Napisanych postów
137
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
2084
witam mam male pytanko!!
chcialbym sie dowiedzic czy warto kupic kreatyne jak cwicze juz okolo 7-8 miecha i sa powoli zastoje??czy on cos pomoze?? jak tak to jaka najleiej kupic i ile gramaowa??pozdro...
Szacuny
3
Napisanych postów
137
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
2084
wacenty ja cie nie rozumiem!!skoro moge kupic kreta za sume ktora mnie w pelni satysfakcjonuje a do tego mam dostac GRATIS dextrose 330 g to co myslisz mam powiedziec kolesiowi ze nie chce dextrosy bo wole se kupic glukoze??wydaje mi sie ze nie wiec proste to jest jak drut!!przynajmniej dla mnie nie wiem jak dla ciebie <yes>
Szacuny
3
Napisanych postów
1082
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
16693
do autora spoko możesz brac juz kretke, w sumie monohydrat będzie w sam raz. do Ojdana - po co mu krea-alkalyn jak ma do wydania 100 zł a na cykl na krea trzeba 2 puchy ?
Szacuny
3
Napisanych postów
137
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
2084
hm... jak narazie jestem goly i wesoly ale niedlugo sa moje urodziny wiec kasa bedzie!!do moich urodzin dokoncze biosterol bo jak narazie jestem na cyklu biosta a potem kreta!!wiec jaka??pozdro i co najwazniejsze jaka ? ile gramowa?
Szacuny
7
Napisanych postów
5026
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
30480
Radzilem mu krea bo po co ma kupowac monogydrant jak malo co sie z niego przyjmuje a wali w siebie duzo prochu. Krea to jest mono wiec teraz sobie to wezmie a z czasem bedzie bral jablaczan lub wypasiony stack. Nie rozumiem dlaczego ty masz jakies ale ?? Kto cie do biosta (tak to nazwales ) namowil ? :)
Szacuny
7
Napisanych postów
5026
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
30480
krea 120 tab 89 zl porcji 60 a bierze sie dwie porcje w tr a nt jedna wiec spokojnie starczy mu na ok 40 dnio jak na pierwszy raz to dobry cykl wiec nic mi tu nie krytykuj !
Szacuny
2
Napisanych postów
152
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
7449
Bierz kreatyne nie ma co sie zastanawiac czy czekac na niewiadomo co. I wyprobuj trening HST, na nim na pewno nie bedziesz miec zastojow, nawet bez kretki.
Szacuny
3
Napisanych postów
137
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
2084
sam chcialem to kupic bo predzej mialem testosterol i ladnie weszlo wiec chcialem wyprobowac biosta!!tez jest dobry bo dzis wycisnolem po 20 tabletkach tego 101 kg a zostalo jeszce 40 wiec mysle ze do 105 dojde!!potem kreta i chcialbym dojsc po miesiau brania kreta do 110 jest to mozliwe??a jak nie do 110 to chociazby do 107!!wiec chyba zamowie tego mono!!pozdro