Idę wyprostowany wsród tych co na kolanach
...
Napisał(a)
Konkretnie chodzi mi o tłuszczyk na brzuchu. Co można robic (oprócz diety) aby się go pozbyć? Teraz zaczynam 6 weidera i przydało by mi się jeszcze coś aby wspomóc spalanie tłuszczu. Narazie jedyne co mi przychodzi do głowy to biegi i właśnie dlatego ten post bo może sa jakieś inne sposoby. Z góry dzięki.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
100% CZYSTY HYDROLIZAT KOLAGENU
Kolagen SFD PURE GOLD dedykowany osobom dbającym o zdrowy wygląd skóry, a także osobom uprawiającym sport, po kontuzjach sportowych.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Można by i tak ale ile trzeba jeździć :D
...
Napisał(a)
rowerek stacjonarny przed sniadaniem albo odrazu po treningu na silowni ale minimum 30 minut i zwiekszac zawsze o kilka minut nalezy pamietac o odpowiednim tętnie
----------
----------
----------
...
Napisał(a)
No tak a jak sie nie ma stacjonarnego?
...
Napisał(a)
polecam trucht .......lepiej dłuzej pobiegać i wolniej niż szybciej a krocej tylko pamiętaj ze organizm zaczyna spalać tluszcz dopiero po 20 minutach aerobow aby to przyspieszyc mozesz wykonywac trening aerobowy przed 1 sniadaniem ...
----------
----------
----------
...
Napisał(a)
Przed 1 śniadaniem to raczej cieżko by było ale pewnie zaczne biegać tylko mam w związku z tym takie pytanie: "Czy lepiej biegać przed 6 weidera czy po?"
...
Napisał(a)
a ja slyszalem ze po 40 minutach dopiero tluszczyk zaczyna sie spalac :)
No Pain ! No Gain !
...
Napisał(a)
Nieee ja tez gdzies czytalem ze po 20 min.
...
Napisał(a)
WIESZ JAK CI NIEPASUJE BIEGANIE TO MUSISZ WIECEJ W SYPIALNI Z CHLOPAKEIM CZASU SPEDZAC :)
Dojde do Celu...
Poprzedni temat
weiderowska zasada treningu cyklicznego...
Następny temat
trening na mase do oceny
Polecane artykuły