Dieta (przedstaw ilość spożywanego białka, węglowodanów i tłuszczy)
4000kcal 3gB 110gt reszta ww
Ile i jakie przebyte cykle sterydowe
Opisz swój plan treningowy
Split
Cel cyklu
Masa
Ostatni cykl i odstęp czasowy od jego zakończenia
Poziom BF% (tkanki tłuszczowej)
11?
Tendencja do tycia/chudnięcia (typ budowy)
Stan zdrowia
Skłonność do łysienia lub porostu owłosienia
PPM (podstawowa przemiana materii)
Wyniki siłowe w 3 głównych ćwiczeniach (klatka, martwy ciąg, przysiad ze sztangą)
Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie.
Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem
podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia
a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko.
Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym.
Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru
instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników
działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako
lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez
właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób).
Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne,
konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży
farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i
ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na
naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Szacuny
5
Napisanych postów
235
Na forum
5 lat
Przeczytanych tematów
1704
Siemka
Lece dlugooo na tesciu, plus od 10 tyg na 300mg deki, 600mg cypio.
Badania robię co miesiąc, w piątek a w sobotę jem pół tabl exe.
Na początku miałem mega dużo hustawek nastrojów ale ustały jak zacząłem na dece wrzucać pół exe co tydzień.
(33/44 estradiol, 13/19 prolka obecnie)
Teraz tydzień jeden exe odpuściłem i pojawil się dobry nastrój, z depresyjnym, nerwowym i normalnym
Na dece radzicie trzymać estradiol w widełkach, czy lepiej dać mu troche wolności i męczyć się z psycha?
Pytam bo słyszałem że jak go zbijam do braku sajdow, to deca prawie wcale nie działa - ma to sens?
Szacuny
5
Napisanych postów
235
Na forum
5 lat
Przeczytanych tematów
1704
U mnie Wysoki estradiol: Wysokie ciśnienie, czerwieńsza twarz, delikatnie swędzące czasem suty Za niskie to chyba coś ala smutny nastrój (zazwyczaj zarzucam wtedy tyrozynke i po 2h jest git)
Szacuny
577
Napisanych postów
1511
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
53767
Samopoczucie ze względu na wyniki estrogenu to mocno indywidualna sprawa. Ja mogę mieć kilka razy górna norma i nic nie czuje poza tym ze widzę ze mam więcej wody. I dopiero czuje jak ubije do zera. Przyjęło się żeby estro trzymać w normie na redukcji (bo sprzyja to redukcji, mniej wody i wolniej odkładamy smalec) a na masie ok 1,5 x górna norma. Ale Ty sam powinieneś znaleść poziom na którym dobrze się czujesz. Na pewno nie może być ani przesadnie wysoki ani za niski. Prolke dobrze trzymać w normie. Ogólnie nandrolony u niektórych powodują stany depresyjne mimo trzymania estro i prolki w ryzach. Ja należę do tych osób.
Szacuny
3
Napisanych postów
56
Na forum
5 lat
Przeczytanych tematów
1226
diablo1
Samopoczucie ze względu na wyniki estrogenu to mocno indywidualna sprawa. Ja mogę mieć kilka razy górna norma i nic nie czuje poza tym ze widzę ze mam więcej wody. I dopiero czuje jak ubije do zera. Przyjęło się żeby estro trzymać w normie na redukcji (bo sprzyja to redukcji, mniej wody i wolniej odkładamy smalec) a na masie ok 1,5 x górna norma. Ale Ty sam powinieneś znaleść poziom na którym dobrze się czujesz. Na pewno nie może być ani przesadnie wysoki ani za niski. Prolke dobrze trzymać w normie. Ogólnie nandrolony u niektórych powodują stany depresyjne mimo trzymania estro i prolki w ryzach. Ja należę do tych osób.
Trzymasz estro wyżej o 1,5x ? Ja właśnie miałem 117 a górne widełki to 42 , czułem się dziwnie i ciśnienie skakało wysoko , teraz biorę ari 1/3 tab we wtorki i soboty
Zmieniony przez - Paweleek1988 w dniu 2020-04-12 22:01:42
Szacuny
5
Napisanych postów
235
Na forum
5 lat
Przeczytanych tematów
1704
No ja jak biorę co niedziele pół exe to mam góra granice estradiolu i w miarę stabilnie. Tydzień nei wezmę, nei wiem o ile rośnie ale nerwowość, ciśnienie większe, huśtawki się pojawiają.