1 cios dostałem w MARCU -okazalo sie ze ten 1rok i 4 miesiace ktore nie mam prawa jazdy -nie wlicza mi sie do 3 letniego zakazu prowadzeniu pojazdow mechanicznych-do tej pory mnie trzesie,powod?to bylo w sobote wieczorem-ci milicjanci ktorzy mnie zatrzymywali konczyli sluzbe i na odpie.r.d.ol mnie przesluchali-szybciutko-ich obowiazkiem było zgłosic do organu ktory mi to prawo jazdy wydal STAROSTWO zglosic-ze stracilem ten dokument,ale tak jak mowilem sobota wieczor,nie chcialo im sie w to bawic poszli do domu,a w poniedziałek przyszli nowi i sie zajeli czym innym-fakt ze w trakcie zatrzymanie nie mialem w przy sobiwe fizycznie dokumentu-nie ma znaczenia-w rejestr powinno to pojsc.2 sprawa do adwokatka ktora mnie wydymała bez mydła obiecywala cuda wianki "WARUNKOWE UMORZENIE'-prokuratorka sie nie zgodziła na warunkowe umorzenie-no ta adwokatka-dalej obiecywała cuda wianki-APELACJE ZLOZYLA...CZEKAM CZEKAM NA TERMIN APELACJI POL ROKU ...A TU DALEJ CISZA.W koncu mowie nie no ide do innego adwokata przejrzał akta to powiedział ze w moim przypadku nie było zadnych powtarzam zadnych doslownie 0% szans,w moim przypadku-WARUNKOWE UMORZENIE TO W WYJATKOWYCH PRZPYPADKACH-a ja miałem juz wczesniej pare stłuczek i 15pkt karnych,miałem tez prawo jazdy BCE wiec powinna skladac wniosek zeby mi tylko na B zatrzymali ja nawet jej mowilem zeby taki wniosek zlozyc -a ona "NIE MA SENSU TEGO SKLADAC BO TERAZ SAD OBLIGATORYJNIE WYDAJE WYROKI ZAKAZ PROWADZENIA WSZELKICH POJAZDÓW MECHANICZNYCH"-g**** pra.wda w moim przypadku bylo to realne miałem mniej niz promil i moglem miec zaswiadczenie od pracodawcy ze mnie zatrudni pod warunkiem ze bede mial CE. TAK BTW TA adwokatka co mnie wydymala to ostra zwolenniczka PO a ten adwokat ktory mi otworzył oczy na PRAWDE to nie tylko członek PISU,ale członek Rady Politycznej PIS na cały kraj-120 osób https://pis.org.pl/partia/wladze-ludzie/rada_polityczna nazwiska oczywiscie nie bede podawal. zlapali mnie 20.11.21 czyli w czasach rzadow pisu-TO TEN co jest członkiem rady politycznej pisu-moze by predzej cos ugrał,a ta ku,rwe mi polecil znajomy ktory twierdzil ze ona ma "uklady lokalne" a i na apelacje sie czeka z 2 lata.....tym zdarzeniem z Marca obdzielil by kilka lat...ale to jeszcze nie koniec....
LIPIEC miałem dostac awans w pracy i podwyzke...w niedziele dzien przed urlopem...dzwoni szef,ze chce sie spotkac dzis(niedziela)ze rozmowa nie na telefon...mowi,ze nie dostane ani podwyzki ani awansu i ze ogolnie firma kiepsko stoi i moga byc redukukcje etatów...ale to juz pogadamy po URLOPIE...MYŚLICIE ZE TO KONIEC NIESZCZESC?A skadze
URLOP WŁADYSŁAWOWO-ZAMIAST OPIJANIA SZAMPANEM AWANSU I PODWYZKI JEST STYPA UPIJANIE SIE NA SMUTNO W KWATERACH...5 DZIEN URLOPU..POSLIZNALEM SIE WYCHODZADZAC SPOD PRYSZNICA..LICZYLEM ZE MOZE PRZESTANIE BOLEC...NA 2 DZIEN BOLI JESZCZE BARDZIEJ...I NIE MOGE RUSZYC REKA ..WZYWAM POGOTOWIE ..RENTGEN ZLAMANIE BARKU I TO POWAZNE POTRZEBNA OPERACJA TO BYLO W WEJHEROWIE W SRODE TO POWIEDZIELI M ZE TERMIN OPERACJI W PONIEDZIALEK,JA IM MOWIE ZE JA NIE JESTEM STAD TYLKO NA WAKACJE DO WŁADKA PRZYJECHAŁEM I WSZYSTKO ZOSTAŁO W KWATERZE UBRANIA,KARTA-TO MI POWIEDZIELI "TO NIECH PAN SOBIE ZAMOWI TAXI" JAK ZAMOWIE TAXI JAK NIE MAM PRZY SOBIE ANI KARTY ANI PIENIEDZY NIC?ZADZWONILEM PO RODZICOW PRZYJECHALI OPERACJA ODBYŁA SIE W PIATEK NASTEPNY CZYLI 9 DNI OD WYPADKU.PO OBERACJI DRAMAT SIERPIEN,WRZESIEN BOŁ OKROPNY 0 RUCHOMOSCI REKI,DOPIERO OD POLOWY PAZDZIERNIKA JAK ZACZALEM PRACE Z REHABILITANTEM,TO USPRAWNILA SIE REKA,NAWET TERAZ ZACZALEM NA SILOWNIE CHODZIC,ALE MUSZE SIE SKONSULTOWAC Z LERKARRZEM CZY TO NIE ZA WCZESNIE.JEDYNY "PLUS" TEGO BARKU TO TAKI ZE GDYBY NIE TEN BARK TO BYM PRAWDOPODOBNIE WYLECIAL Z ROBOTY BO NA 11 OSOB W MOIM DZIALE ZWOLNILI 5.MNIE NIE MOGLI ZWOLNIC BO JESTEM NA L 4.....JA NIC NIE PLANUJE NIE MARZE W 2024 ROKU BO 2023 MIAŁBYĆ ,PRZELOMOWYM,SWIETNYM ROKIEM A OKAZAL SIE TRAGICZNY.
"CHCESZ ROZSMIESZYC PANA BOGA??OPOWIEDZ MU O SWYCH PLANACH" OGLADALISCIE FILM "WESELE"? Z DZIECIELEM TO MNIEJ WIECEJ TAK BYŁO U MNIE W TYM ROKU...JEST TYLKO 1 RZECZ Z KTOREJ SIE CIESZE A WYDARZYLA SIE W 2023,ALE NIE CHCE TU WCHODZIC W POLITYKE,PODPOWIEM TYLKO ZE MIAŁO TO MIEJSCE 15 PAZDZIERNIKA...ALE WLASCIWIE TO CO JA Z TEGO OSOBISCIE BEDE MIAL ?NIC CIESZE SIE ZE SIE KONCZY 2023 ROK BO BYL NAJGORSZY W MOIM ZYCIU
Zmieniony przez - Witebski w dniu 2023-12-23 15:07:25