Szacuny
1195
Napisanych postów
1491
Na forum
5 lat
Przeczytanych tematów
6405
Bark zlamalem pod koniec lipca-operacja.Sierpien,Wrzesień 0 ruchomosci stawu>Pazdziernik,listopad rehabilitacja.Grudzien powrot na silownie ciezary malutkie na lawce 65kg wiecej nie zakladam-wyciskam krzywo-wiadomo,reka ktora byla nieruchoma 4 miesiace to i sily nie ma
Szacuny
106427
Napisanych postów
378521
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
1712090
Nie myślałeś jakieś peptydy wrzucić combo bpc i tb500 ? Plus nawet jakąś ostaryne 30 mg? Koleżka połamany po wypadku na motorze stanął na nogi szybko dużo szybciej nie rokowali ,janpo operacji jak byłem na kontroli w szpitalu to lekarz nie mógł się nadziwić jak szybko się goi/regeneruje wszystko powiedziałem że wbijam peptydy to nasz zrobił oczy a był 2 chirurg co tam pracuje czarnoskóry studiował w stanach to od razu że mną podjął temat pepkow I ogólnego wspomagania
Zmieniony przez - lodzianin1 w dniu 2023-12-24 06:45:38
Szacuny
1195
Napisanych postów
1491
Na forum
5 lat
Przeczytanych tematów
6405
lodzianin1
Nie myślałeś jakieś peptydy wrzucić combo bpc i tb500 ? Plus nawet jakąś ostaryne 30 mg? Koleżka połamany po wypadku na motorze stanął na nogi szybko dużo szybciej nie rokowali ,janpo operacji jak byłem na kontroli w szpitalu to lekarz nie mógł się nadziwić jak szybko się goi/regeneruje wszystko powiedziałem że wbijam peptydy to nasz zrobił oczy a był 2 chirurg co tam pracuje czarnoskóry studiował w stanach to od razu że mną podjął temat pepkow I ogólnego wspomagania
A co bral ten polamany kolega?
Zmieniony przez - lodzianin1 w dniu 2023-12-24 06:45:38
Szacuny
1195
Napisanych postów
1491
Na forum
5 lat
Przeczytanych tematów
6405
Nandrolon stosuje się też w leczeniu niedoboru białka w okresie rekonwalescencji, w ciężkich stanach przed- i pooperacyjnych, po oparzeniach, złamaniach, radioterapii, w chorobach wyniszczających, niedożywieniu, w leczeniu odleżyn, w trakcie terapii lekami, takimi jak cytostatyki lub kortykosteroidy.?????????
Szacuny
1195
Napisanych postów
1491
Na forum
5 lat
Przeczytanych tematów
6405
COS tam jakis maly pregres jest ostatnio wycisnalem 70kg raz przy 2 powtorzeniu chora reka nie dala rady.Dzisiaj wycisnalem 70 4 razy podszedlem pod 80 zrobilem raz,podejrzewam ze zrobilbym 2-3 razy ale nikogo nie bylo na silowni i odlozylem