Witam.Tym razem mam pytanie odnosnie sw jaka wybrac,przedewszystkim nie chodzi mi zbytnio zeby tam sie lac ze wszystkimi tylko tak poprostu bo lubie sw ;P.Ale moj problem jest taki ze mam nieduza wage.Waze okolo 50kg a moj wzrost to ok 170-174.I teraz nie wiem co wybrac mam dostep do judo boksu lub kickboxingu.Z gory dzieki za odpowiedz pozdrawiam :]
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
Pamieta: A widziałeś jak Helio wyglądał? on też dużej masy nie miał a w bjj równych mu wielu nie było

,,chodzić już umiem, teraz chce umieć latać" Eldoka
...
Napisał(a)
Z takimi warunkami idź na kickboxing. A najlepiej jakbyś poszedł na trening każdego stylu i zobaczył co najbardziej Ci się spodoba. Najważniejsze, żebyś robił to co lubisz. Inaczej szybko Ci się znudzi.
Rób swoje, i nie patrz się na innych!
...
Napisał(a)
W ogóle to najlepiej jakbyś nie zakładał niepotrzebnego , KOLEJNEGO tego typu tematu.
...
Napisał(a)
...
Napisał(a)
@rendan
Stary możesz mi powiedziec czy zawodnicy KB i boksu mają "taką samą siłę w łapie" (w tym sensie że mają taki sam trening siłowy i techniczny w łapach)
Stary możesz mi powiedziec czy zawodnicy KB i boksu mają "taką samą siłę w łapie" (w tym sensie że mają taki sam trening siłowy i techniczny w łapach)
...
Napisał(a)
Jeżeli na ulicę to ja bym bardziej polecał Boks lub kickboxing .
Ale raczej kickboxing .
Idź na każdy trening popatrz zobacz który ci się podoba/nie podoba i se wybierzesz :)
Ale raczej kickboxing .
Idź na każdy trening popatrz zobacz który ci się podoba/nie podoba i se wybierzesz :)
Nie od razu Rzym zbudowano .
...
Napisał(a)
Jeżeli na ulicę to nie idź wcale.
@Pamieta
W kickboxingu masz też sporą wagę przywiązywaną do nóg. Ale Saleta, czy Klitschko to są zawodnicy wywodzący się z kickboxingu i w boksie dawali sobie radę, zwłaszcza Klitschko.
@Pamieta
W kickboxingu masz też sporą wagę przywiązywaną do nóg. Ale Saleta, czy Klitschko to są zawodnicy wywodzący się z kickboxingu i w boksie dawali sobie radę, zwłaszcza Klitschko.
Rób swoje, i nie patrz się na innych!
...
Napisał(a)
no dobra to najwyzej zapytam sie kolegi czy nie zapisalby sie ze mna na ten kickboxing zawsze to razniej ;p.chociaz jeszcze starzy musza sie zgodzic (juz slysze ich teksty ze za duzo lekcji i nie bede mial kiedy chodzic,masz aparat na zeby i ze to moze byc niebespieczne)ale trudno przypomne im jak chcieli mnie zapisac na jakies tam tance ;D
...
Napisał(a)
mi się wydaje żę aparat na zęby raczej nie będzie tutaj nic przeszkadzał :) a KB polecam ... sam trenuje od 2 miesięcy ... w boksie brakuje mi kopnięć a fajnie jest umieć dobrze uderzać i przyjmować np low kicki :)
...
Napisał(a)
a tak w ogle to moja waga nie przeszkadza w KB,bo nie wiem czy dam sobie rade.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat