Szacuny
0
Napisanych postów
14
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
116
Witam, teraz wlasnie jestem w trakcie maturki, zostaly mi 3 egzaminy, od pazdziernika zacyznam studia i zamierzam sie zapisac na jakas sztuke walki:)Nie wiem jeszcze ktore maisto, zalezy gdzie sie dostane, mam nadzieje ze Uniwersytet Gdanski, a jak nie to Olsztyn, Torun albo Bydgoszcz.
Nie jest za pozno zeby zaczac cos cwiczyc?? 19 lat w koncu.Chcialbym cos takeigo najbardziej praktycznego.Jestem dosc wysoki 195 cm..
Jezeli temat nei pasuje do tego dzialu prosze o przeniesienie.
Szacuny
0
Napisanych postów
14
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
116
dzieki, czekam na inne opinie, mzoe orientujecie sie ile srednio kosztuje miesiecznie?? Ogladaliscie mzoe Ramona Dekkersa, mam o nim filmik, model niski ale szacunek, bo niezle nawala, dobry tez jest Bas Rutten ale to juz inna waga...:)
Szacuny
0
Napisanych postów
14
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
116
heh...slucham peji prawie codziennie, jedyny hiphopowiec, ktorego slucham...:)Juz do konca tak byc musi...ten kawalek chyba mi sie nei znudzi, chcoiaz pelno mam swoich ulubionych, ostatnimi czasy tego wlasnei slucham:)
Szacuny
0
Napisanych postów
976
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
12840
Z ostatniej płyty to "Uliczna sława" bije wszystkie kawałki na głowe.
Ogolnie Rysiek nie jest złym chłopakiem, tylko ostatnio taki "amerykański" sie robi Wystarczy spojrzec na ten klip
i porówna z klipem Ja Rula
i widac podobieństwa gołym okiem.
Taki mały offtop
Zmieniony przez - WiemTo w dniu 2007-05-10 16:06:55
Zdejmuje buty, sram w ich łazience i nalewam sobie szklankę wody.
Czuje się komfortowo w domach innych ludzi.
Szacuny
1
Napisanych postów
548
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
7809
Siemano. Jak będziesz w Toruniu studiował to się odezwij Przychodź do nas na MMA. Raczej się nie oszczędzamy. Treningi kosztują 100 zł za 5 treningów. Jest też trochę studentów u nas więc bez lipy. A tak w ogóle co planujesz studiować ?? Bo może razem na wydział trafimy
Szacuny
0
Napisanych postów
14
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
116
ehhh tak na prawde neichcialbym do Torunia, jestem z okolic, z Wabrzezna:) no ale jak sie dostane na UMK ekonomia albo myslalem europeistyka chcoiaz nei wiem po co hehe, no ale jak Gdansk to odrazu tam wale:)100 zl za 5 treningow to jak dla mnei za drogo bedzie wiec podziekuje sobie, pozdrawiam