Jak to jest że raz mam mięsnie bardziej napięte, tak jakby większe, a raz znowu jakby mniejsze. Od czego to zalezy?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Po wysiłku fizycznym Twój organizm jest lepiej ukrwiony, wzrastają obwody, skóra wydaje się być napięta i jędrna 

...
Napisał(a)
No ale czasem po treningu nie mam tak napitych, jak np. dobrze sie wyspie :P apropo krwi...czy jeśli mam zamiar oddac krew moze to jakos negatywnie wplynac na muskulature czy cos?:P
...
Napisał(a)
Z tego co wiem to wypoczęte ciało (np. rano) wygląda lepiej, i później do wieczorka robi się bardziej sflaczałe :) Nie wiem dlaczego, pewnie właśnie dlatego że w nocy się regeneruje.
Co do oddawania krwi to nie mam pojęcia, ale na pewno nie robił bym tego w dzień treningowy :)
Co do oddawania krwi to nie mam pojęcia, ale na pewno nie robił bym tego w dzień treningowy :)
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!