i 3xboks
i 3xboks
100% CZYSTY HYDROLIZAT KOLAGENU
Kolagen SFD PURE GOLD dedykowany osobom dbającym o zdrowy wygląd skóry, a także osobom uprawiającym sport, po kontuzjach sportowych.
Sprawdź
w tym rzecz, ze jesli wieksza czesc stanowi bialko zwierzece i w kazdym posilku oprocz roslinnego bedziemy mieli rowniez zwierzece to organizm poradzi sobie z brakiem pewnych aminokwasow w roslinnym
to nie jest powod aby go nie wliczac, ale podkreslam, ze zwierzece musi stanowic w diecie wieksza czesc
zreszta to tylko od nas zalezy jak liczymy, mozemy przyjac 1,8 g/kg masy zwierzecego i miec na uwadze, ze roslinne rowniez sie liczy i wyjdzie nam jako taka prawidlowa ilosc
ale jak ktos je 2,5-3 g/kg bialka i nie wlicza do tego roslinnego to wg mnie przesada spora
Zwiększyłbym tłuszcze bo będziesz potrzebował kalorii, a węgli to już masz max.
Proponuję na start zarobek w wysokości ok 2000zł. 100% ONLINE, min. 18lat.
-Bez Polecania
-Bez Inwestycji
-Bez Sprzedaży
kontakt: [email protected]
reszta ok
"to jest ten co za kilka puszek bialka wytatuował sobie znak firmowy na plecach?" leże i kwicze
ja mam 3 g białka na kg (liczone ze wszystkiego a ok. 2,5 z mięsa,sera itd.)
pod wpływem tego forum próbowałem zmienić ze względów zdrowotnych białko na 2 g ze wszyskiego - ubytek kalorii przy diecie pozwalającej mi na podtrzymanie masy uzupełniłem raz tłuszczami,przy następnej próbie węglami...
efekt - ciągłe zmęczenie, mniej twardy wygląd, gorsza regeneracja...jeśli jest wzrost masy - to nie mięśniowej (weług wagi mierzącej poziom bf)
natomiast po powrocie do wypracowanej na wyczucie diety (3 g białka ze wszysktigo,2,5 z pełnowartościowych) forma momentalnie wracała - jak chcę przybrać na masie to poza wzrostem intensywności muszę zwiększyć kalorie ale przy zachowaniu tych samych proporcji btw - czyli dodać posiłek węgl.-białkowy - czyli zwiększyć białko do ok. 2,6-2,8 na kg ...wtedy rosnę..i nie biorę żadnych koksów ! by przyswoić to białko..pozdr.

Proponuję na start zarobek w wysokości ok 2000zł. 100% ONLINE, min. 18lat.
-Bez Polecania
-Bez Inwestycji
-Bez Sprzedaży
kontakt: [email protected]
co z was za ludzie jecie jak kury domowe wyliczajac wszystko z jakis wzorow 2g bialka i to jeszcze z roslinnym
wy chcecie urosnac chyba w pasie
"to jest ten co za kilka puszek bialka wytatuował sobie znak firmowy na plecach?" leże i kwicze
https://www.sfd.pl/temat193240/
ja do tego artykulu podchodze z lekkim dystansem, ale wyraznie cos jest na rzeczy, a 2-2,5 g/kg masy bialka to juz jest i tak bardzo duzo, powiedzialbym ze nawet i czasem trzykrotnie wiecej od ludzi, ktorzy nie maja diety i jedza na chybil trafil
nie mam zamiaru nikogo zmuszac do niczego
ja jem 3gr bialka zwierzecego i ta ilosc jest dla mnie ok
nie mowie ze to jest zdrowe ale przynajmiej sa efekty
nie mowie ze to jest zdrowe ale przynajmiej sa efekty
Dobrze, że masz przynajmniej tego świadomość...
!Pzdr!
www.blog.myfit.pl - EKSTREMALNA REDUCKJA ! DORADŹ|SKOMENTUJ