LEPIEJ BYĆ CHUDYM I SILNYM NIŻ TŁUSTĄ BEZSILNĄ ŚWINIĄ/
...
Napisał(a)
WITAM wszystkich, chciałem się spytać ile wynosi dzienne zapotrzebowanie białka w 1kg masy ciała przy budowaniu masy mięśniowej i ile węglodowanów na 1kg masy ciała jeśli ktoś wie
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
Z białkiem SZTOS łatwiej zdobędziesz prawdziwie SZTOS formę!
16 porcji w opakowaniu, w tym 19g białka w 1 porcji!
Sprawdź
...
Napisał(a)
Czy aż tak ciężko przeczytać tematy podwieszone i samemu poszukać?
Nie ma jednoznacznej odpowiedzi, wiele zależy od danej osoby.
Nie ma jednoznacznej odpowiedzi, wiele zależy od danej osoby.
1
Poszukuję książki "Na początku był głód" M. Konarzewskiego, gdyby ktoś miał egzeplarz na sprzedaż - proszę o kontakt mailowy ;)
Jedna z bardziej przemądrzałych osób na forum.
...
Napisał(a)
Zależy od organizmu każdego osobnika i zależy od budowy ciała, jeżeli jesteś endomorfikiem - mniej węgli, jak jesteś ektomorfikiem - więcej węgli. Napisz coś o sobie...
1
...
Napisał(a)
Witam.
Jeśli szukasz indywidualnych porad, diety opracowanej precyzyjnie dla Ciebie przez naszych dietetyków oraz treningu przygotowanego przez naszych trenerów personalnych to skorzystaj z tej oferty.
Nasi specjaliści przygotują wszystko za Ciebie i specjalnie dla Ciebie
http://potreningu.pl/plany/strefa-mezczyzny
Pozdrawiam.
Jeśli szukasz indywidualnych porad, diety opracowanej precyzyjnie dla Ciebie przez naszych dietetyków oraz treningu przygotowanego przez naszych trenerów personalnych to skorzystaj z tej oferty.
Nasi specjaliści przygotują wszystko za Ciebie i specjalnie dla Ciebie
http://potreningu.pl/plany/strefa-mezczyzny
Pozdrawiam.
...
Napisał(a)
...
Napisał(a)
bialko 1.8 do 2.2 g/kg ewentualnie wiecej gdy jestes endo i potrzebujesz zmniejszyc wegle, weglowodany 4 do 7 g/kg dla endo dolne granice dla ekto gorne musisz poznac wlasne cialo jak reaguje a tluszcze 1 do 1.5 g / kg wszystko zalezne od twego typu budowy
...
Napisał(a)
CZEŚĆ, mam 15 lat, waga 83kg , rozpisałem sobie diete i codzienne będę przyswajał: 104g białka i 340g węglowodanów,jestem dosyć szczupły,ramiona rozbudowane, brać do tego białko?
...
Napisał(a)
zależy mi na zwiększeniu rozmiarów swojego ciała,niezależy mi na beztłuszczowej masy ciała lecz chce mieć jak największe rozmiary ciała,jakieś porady z dziedziny supli prosze
...
Napisał(a)
Podbij białko w diecie.
Wiesz co to jest białko w prochu?
Same b i ww nic nie mówią.
Suple niepotrzebne.
Zmieniony przez - Kamil1238 w dniu 2012-07-27 10:26:07
Wiesz co to jest białko w prochu?
Same b i ww nic nie mówią.
Suple niepotrzebne.
Zmieniony przez - Kamil1238 w dniu 2012-07-27 10:26:07