Interesuje mnie jak obliczyc dzienne zapotrzebowanie na bialko, weglowodany, tluszcze i kalorie ?. Mam zamiar ulozyc sobie diete odchudzajaca i interesuje mnie tez czy lepiej zredukowac ilosc tluszczy i weglowodanow z diety, czy obciac dziennie zapotrzebowanie kaloryczne o 500 ?
...
Napisał(a)
witam,
Interesuje mnie jak obliczyc dzienne zapotrzebowanie na bialko, weglowodany, tluszcze i kalorie ?. Mam zamiar ulozyc sobie diete odchudzajaca i interesuje mnie tez czy lepiej zredukowac ilosc tluszczy i weglowodanow z diety, czy obciac dziennie zapotrzebowanie kaloryczne o 500 ?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
- Dzienne zapotrzebowanie kaloryczne - obalamy wzór:masa ciała*24*wsp.aktywności(1-1,5)
- Problem z uzlozeniem diety na redukcje dla kobiety.
- Nieoryginalny temat o diecie. Oryginalny problem.
- Proszę o pomoc w doborze diety
- POMOCY-NIE CHCE ZROBIĆ SOBIE KRZYWDY- REDUKCJA- KOBIETA-
- Dieta Carb Cycling do oceny redukcja
100% CZYSTY HYDROLIZAT KOLAGENU
Kolagen SFD PURE GOLD dedykowany osobom dbającym o zdrowy wygląd skóry, a także osobom uprawiającym sport, po kontuzjach sportowych.
Sprawdź
...
Napisał(a)
...
Napisał(a)
To samo co Termitek.
I cos od siebie: a jak obetniesz wegle i tluszcz to kalorii nie zredukujesz? Jedno jest rownoznaczne z drugim, nie?
I cos od siebie: a jak obetniesz wegle i tluszcz to kalorii nie zredukujesz? Jedno jest rownoznaczne z drugim, nie?
pierwsza by zobaczyc twoje oczy...
druga, druga... by zobaczyc twoje usta...
trzecia po to by zobaczyc cala twoja twarz...
A.W.O.L.
Polecane artykuły