Hej, chce ustawic sobie masowy High fat i z czasem dodawac tluszczu, liczy sie dla mie mega proste i szybkie ulozenie posilkow. Moge dziennie jesc to samo - jadlem 3miesiace dzien w dizen to samo ze smakiem. (slabo meeega slabo smak i zapach odczuwam, nie wiem czemu)
1 posilek
Jajka+smalec+cebulka+jakis rodzak kielby
2 posilek z 200g karkowki (zamieniane na rybke) + x/y/z
3 posilek z 200g karkowki (zamieniane na rybke) + x/y/z + worek TYLKO W Dni treningowe
4 posilek, przed snem 250 g twarogu, kielon oliwy, mleko,
Ogolnie to moge ;otwierac pojemnik i jesc'
Co radzicie do x/y/z wstawiac? To sa dwa glowne posilki w ktorych musze miec dosc sporo tluszczu.
Kiedys mialem cos w ten desen do tej karkowki = 50g majonezu, smietany 30%, jakiegos oleju ryzowego/moze jakies orzechy + tutaj glownym 'smakiem' musza byc warzywa, mialem zazwyczaj ogorka i pomidora, cebule
Co wy radzicie z gotowanym mieskiem mieszac w pojemniku i jesc?
//drugie pytanie, to normalne ze mnie moze zemdlic po 2 kieliszkach oliwy ? Jak z tym sobie poradzic
1 posilek
Jajka+smalec+cebulka+jakis rodzak kielby
2 posilek z 200g karkowki (zamieniane na rybke) + x/y/z
3 posilek z 200g karkowki (zamieniane na rybke) + x/y/z + worek TYLKO W Dni treningowe
4 posilek, przed snem 250 g twarogu, kielon oliwy, mleko,
Ogolnie to moge ;otwierac pojemnik i jesc'
Co radzicie do x/y/z wstawiac? To sa dwa glowne posilki w ktorych musze miec dosc sporo tluszczu.
Kiedys mialem cos w ten desen do tej karkowki = 50g majonezu, smietany 30%, jakiegos oleju ryzowego/moze jakies orzechy + tutaj glownym 'smakiem' musza byc warzywa, mialem zazwyczaj ogorka i pomidora, cebule
Co wy radzicie z gotowanym mieskiem mieszac w pojemniku i jesc?
//drugie pytanie, to normalne ze mnie moze zemdlic po 2 kieliszkach oliwy ? Jak z tym sobie poradzic