CZe wszystkim mam dla was kilka pytan. Czy HMB jest na mase czy na rzezbe czy jeszcze na cos innego????? Czy jak sie bierze HMB to trzeba miec diete i czy mozna pic alkohol jak sie to bierze???? Z gory dzieki!!!!!!!
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
HMB jest ogólnie bardzo drogim antykatabolikiem: żeby mieć efekty trzeba brać 8-10 gram dziennie czyli przykładowo ok. 20 kapsów HMB Olimpu (10 dni suplementacji za 100 zł
)
Lepiej kup sobie glutaminę
i białko na noc
Jeżeli straciłeś już w wiarę w wszystko - żyj dla siłowni i swoich mięśni
..........::::::::::STREET NIGGAZ GANG::::::::::..........

Lepiej kup sobie glutaminę

Jeżeli straciłeś już w wiarę w wszystko - żyj dla siłowni i swoich mięśni
..........::::::::::STREET NIGGAZ GANG::::::::::..........
DORADCA W SUPLEMENTACJI
GG 1844256
...
Napisał(a)
atam gadanie 10 gram dzienie jakic idiota tak powiedział i teraz wsyzscy tak mysla ja brałem 4 gramy dziennie i naprawde bardzo dobry efekt juz p miesiacu widoczne:) polecam jednak zero alkoholu i bardzo cieszki trening 5 razy w tygodniu :(
Tylko dzieki cieszkiej pracy cos osiągniesz!!!
Tylko dzieki cieszkiej pracy cos osiągniesz!!!
...
Napisał(a)
Jak dla mnie bez sensu jest rozwodzenie sie jaka dawke ma kto brac , niestety z suplementami jest tak ze trzeba je samemu wyprobowac. Watpie czy zdarzylo sie komus po takiej samej dawce osiagnac identyczne wyniki . Wiekszosc gainerow powinno sie brac w ilosci ok 200g dziennie . A ja wiem po sobie ze miesieczna suplementacja , przy dziennej dawce 100g w zupelnosci mi wystarcza . Na 3 kg gainera nawet megabola daje rade zrobic w miesiac okolo 5-7 kg masy. A HMB w ilosci 3g dziennie tez bardzo ladnie na mnie dziala , pod warunkiem ze biore je dluzej niz miesiac.
PuR
PuR
PuR
...
Napisał(a)
To ANTYKATABOLIK, chroni mięśnie przy intensywnym treningu, cobyś ich nie spalał. Możesz brać cały rok - wszystko jedno, masa czy rzeźba, choć raczej przy robieniu rzeźby do hmb się skłaniam.
Pozdrawiam
Doradca w dziale suplementacja
członek-mafia.suple.hardcor.pl
Pozdrawiam
...
Napisał(a)
.. HMB na rzeźbę ale portfela
... największa ściema ostatnich lat ...

...
Napisał(a)
Hehe, czekałem, aż tu się pojawisz
Pozdrawiam

Pozdrawiam
...
Napisał(a)
...
Napisał(a)
To jest nas dwóch

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!