Szacuny
11182
Napisanych postów
51935
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
Jak sie niumie stosowac to sciema najwieksze rendrom Ja jakos brałem zaledwie 4 g i człowieku jaki efekt uwazam za najlepsza rzecz jaka zrobiłem zakup hmb!!!!!1 bardzo polecam przy ostrym treningu!!!!!!!!!
Szacuny
13
Napisanych postów
2141
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
18809
Szapron ... to powiedz jak trzeba brac zeby byly efekty ... bo ja to ze smalcem mieszalem dla lepszej wchlanialnosci oczywiscie transdermalnej ... najlepiej wchlanialo sie po wewnetrznych stronach biców ...
... "człowieku" miałem trzy podejscia do HMB .. w dwóch ostatnich brałem potrójne dawki w stosunku do zalecen producneta .. i co i g o w n o ... supl nie warty pieniedzy .. i nie jest to tylko moja opinia ... a jak chcesz dobrego anykatabolika to ja szczerz polecam BCAA i glute ...
Szacuny
11
Napisanych postów
1828
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
29115
Iiii tam, tak się tylko droczę... Walcz z wiatrakami Ja po prostu jakoś dobrze reaguję na hmb, nie mam pojęcia, czym jest to spowodowane - ale nie bedę wnikał.
Pozdrawiam
Doradca w dziale suplementacja
członek-mafia.suple.hardcor.pl
Szacuny
11182
Napisanych postów
51935
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
JA mysle ze tajemnicą hmb jest zawarta w intensywności treningu cwcizyłem naprawde bardzo iceszko po kaxda grupe po dwa razy w tygodniu i to na max obrotach!!!!!!!! moze to jest ten powód ze hmb tak namnie podziałało
Szacuny
5
Napisanych postów
445
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
3855
Redrum to ze HMB nie zadziałalo na Ciebie wcale nie oznacza ze musisz wszystkim odradzac HMB. kazdy powinnien go sprubowac na sobie. a jak widze jak czarnuchok podaje kosmiczne dawki 10g (dla kosmitow) to prawie z krzesla spadam.kilka postow nizej jest jak czarnuchok chce kupic najtaniej wychodzace HMB zeby co ??? brac je po 10 g dziennie?? jakos nie wierze
Szacuny
58
Napisanych postów
10634
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
36062
He... dawki 10g dziennie próbowałem.... i też nie był jakichś sensownych efektów...a do tamtego kolegi - jak zacząłeś intensywnie trenować stosując dobrą dietę, to nie dziwne że miałeś efekty, choć 2 razy w tygodniu każdą grupę to przegięcie - czytałeś kiedyś o potędze regeneracji???