...
Napisał(a)
W ogole opinie na sfd sa takie niemiarodajne ze masakra, na jednego dziala na innego nie. Nie tylko w tym temacie. Mozna by wprowadzic ze jak ktos pisze opinie niech wkleja zdjecie, bo albo ktos uprawia pimp lub antypimp. Taka opinia byla bardziej miarodajna. Nie wierze zeby bylo az tyle serii ze jeden ma ok drugi zanizone stezenie.
...
Napisał(a)
Nacjol wklejanie zdjec tez nic nie da.
Uroki internetu, dlatego najlepiej bazowac na opiniach z real.
Pamietam goscia z liceum, chudy z 60kg co by nie jadl meta, megace, antek nigdy nic nie dzialalo i nigdy nic nie przytyl
morda mu jedynie puchała jak balon
Zmieniony przez - artist_06 w dniu 2012-07-29 22:32:15
Uroki internetu, dlatego najlepiej bazowac na opiniach z real.
Pamietam goscia z liceum, chudy z 60kg co by nie jadl meta, megace, antek nigdy nic nie dzialalo i nigdy nic nie przytyl

morda mu jedynie puchała jak balon

Zmieniony przez - artist_06 w dniu 2012-07-29 22:32:15
...
Napisał(a)
Moj dobry kolega z dziecinstwa tez, mowie mu choc zjemy antka a on nie tykam, jadlem ostatnio 2 razy i na mnie nie dziala, mowiac to w rece trzymal kefir
Takze sa opinie i opinie, jednego nie kopie bo je 3x na dzien do syta, pasztet i mielonke z konserwy a kogos kopie,bo je kilo cyca i 500 ryzu w 5 posilkach.

...
Napisał(a)
coś w tym jest tyle tylko że jak towar jest ok nie ma bata nawet przy pasztecie i mielonce retencje powinien odnotować i wzrost siły chyba że są naprawdę trudne przypadki :) chyba że są takie asy że żrą mete itp i nie ćwiczą tylko myślą że samo będzie rosnąć
wole Polskie gówno w polu niż fiołki w Neapolu!
...
...
Napisał(a)
winko działa ok, testowane na sobie. susty nie sprawdzalem. w temacie "polskie realia" kos pisal ze prop dziala, wiec moze tam spytaj tez
...
Napisał(a)
ja bije teraz tą suste teraz wchodzi 3 tydzień dopiero coś tam działa czuć że na pewno prop w niej siedzi ale czy sa tam jeszcze pozostałe deklarowane to jeszcze z 1-2 tygodnie i się zobaczy...bije ją co 4 dni...
...
Napisał(a)
soryyyyy poebało mi się wszystko... bije suste innej firmy więc moją wypowiedz można śmiało usunąć bo nic do tej dyskusji nie wnosi...... :)
Poprzedni temat
Meta Zambon
Następny temat
Cześć , ANADROL
Polecane artykuły