...
Napisał(a)
...
Napisał(a)
a więc tak lece już 13day na 40mg/ed powiem tak szału nie ma coś tam jest ale czy tam jest te 10mg to raczej wątpliwe... waga na plus jakies 2,8-3,2kg zalezy bo ważyłem się wczoraj po worku i miałem 82,8kg a dziś przed siłownią miałem 83,5kg zaczynałem o 80,2-80,8kg rano
dokoncze ale te 100tab i wrzuce po tym cm3 na 3tyg i później myślę że mykne 100mety innej firmy w takiej samej dawce i zobaczmy różnice 

...
Napisał(a)
a widzisz ja też jem jej 40mg/ed miało być 30mg ale postanowiłem więcej i jestem już 16 dzień waga stoi!!!! mimo podniesienia kaloryczności w diecie od 3 dni podjadam kebaby i pizze i nie mam tego co zawsze na mecie czy tesciu ,zawsze jak podjadłem na towarze jakiegoś śmiecia to przedramiona eksplodowały i morda jak balon a tu ledwo co może na twarzy podpuchnięte
jedno jest pewne ten lab jest już u mnie spalony nawet za darmo tego nie wezmę skoro na mecie wały trzaskają....hehe jeszcze słodka jak cukierki ale dbają o konsumentów żeby nam gęby nie wykrzywiało ;)
Polako Ty sam widzisz po sobie że lipton jest a ważysz ok 15kg mniej niż ja a jemy tą samą dawkę...
Zmieniony przez - Karolek 87 w dniu 2012-08-04 14:55:47
Zmieniony przez - Karolek 87 w dniu 2012-08-04 14:59:18
jedno jest pewne ten lab jest już u mnie spalony nawet za darmo tego nie wezmę skoro na mecie wały trzaskają....hehe jeszcze słodka jak cukierki ale dbają o konsumentów żeby nam gęby nie wykrzywiało ;)
Polako Ty sam widzisz po sobie że lipton jest a ważysz ok 15kg mniej niż ja a jemy tą samą dawkę...
Zmieniony przez - Karolek 87 w dniu 2012-08-04 14:55:47
Zmieniony przez - Karolek 87 w dniu 2012-08-04 14:59:18
wole Polskie gówno w polu niż fiołki w Neapolu!
...
Napisał(a)
myslę czy nie podbić te 10dni po 60mg i sprawdzić jak idzie
tyle że ja diety nie mam dużo jem po prostu i czesto gesto wale sobie mixy-shaków z twarogiem bananami truskawkami i platkami owisanymi... zobaczymy za 10dni jak skoncze wejde na wage i dam jakies zdjecie w tym temacie albo w jakims nowym
ale na pewno 10mg tam nie jest... moim zdaniem lepiej klepie metka z Lyki 5mg albo British Dragona 10mg w tej dawce to na pewno :-]

...
Napisał(a)
to że niby diety nie masz nie oznacza że odżywiasz się najgorzej takie szeiki jak napisałeś dostarczają wszystko co innego jak byś napisał że jesz 3 bułki z masłem i pomidorem :) ale wiadomo dieta a dieta... mimo wszystko porównując tą mete do mety EAP 5mg lub do Flor Medico to nawet obok nich nie leżała i tym sposobem zebałem początek cyklu :( jeszcze poczekam może mix się rozkręci to dokupie a jak nie to celuje w coś innego(mix innej firmy teraz leci)
wole Polskie gówno w polu niż fiołki w Neapolu!
...
Napisał(a)
Polakoa więc tak lece już 13day na 40mg/ed ........ waga na plus jakies 2,8-3,2kg zalezy bo ważyłem się wczoraj po worku i miałem 82,8kg a dziś przed siłownią miałem 83,5kg zaczynałem o 80,2-80,8kg rano....
więc ~3kg w 2tyg, wydaje mi się iż to dobry wynik.
Zmieniony przez - Rewold w dniu 2012-08-07 00:55:26
...
Napisał(a)
Jak testy tej firmy? Bil ktos?
"Rób swoje i nie patrz się na innych"
...
Napisał(a)
Podbijam pytanie o testy i metę?
najsłabszy inhibitor wychwytu zwrotnego serotoniny,
- najmniej selektywny inhibitor wychwytu zwrotnego serotoniny.
TABELA WEDŁUD KSIĄŻEK PISANA NA PODSTAWIE MOICH ODCZUĆSKDER-paroksetyna fluvoksamina
Poprzedni temat
Meta Zambon
Następny temat
Cześć , ANADROL
Polecane artykuły