SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Genamed Pharma (temat zbiorczy)

temat działu:

Doping - zdjęcia

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 158549

Nowy temat Temat Zamknięty
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 31 Napisanych postów 1921 Wiek 35 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 68916
Aras84 klarowny czy metnawy te tren ? ja na poczatku ja wbijalem dostalem pierwsze dwie butle to az osad zostawal i dzialal bardzo dobrze, pozniej byl jasniejszy i juz klarowny tez klepal ladnie

"... i zesłał ich Pan na ziemię by siali zamęt i zniszczenie"
[ON]

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 11102 Napisanych postów 51192 Wiek 30 lat Na forum 23 lat Przeczytanych tematów 57816
jaktam cyp i enan kiedys brałem cypa to był cacy a teraz ?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 527 Napisanych postów 822 Wiek 37 lat Na forum 9 lat Przeczytanych tematów 25389
mnie tez interesuje cypio, master bil znajomy jakis czas temu i zadowolony ale o cypio nie wiem, a za tydzien moze dwa chcialbym juz na cypka wskoczyc
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 17 Napisanych postów 1755 Wiek 38 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 25028
Yaaraass
tren ace z genamedu pocisnalem chyba z 4 butle i bylem zadowolony, w pierwszym rzucie trafilem ciemny i metnawy tren pozniej dostalem klarowny i mniej ciemny obydwa spisywaly sie bardzio dobrze

Jak wypada na tle innych trenów? Np PMP, Dose, Bioniche w zależności co wcześniej pstrykałeś.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 31 Napisanych postów 1921 Wiek 35 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 68916
bilem na przemian pmp genamed i bioniche ciemne nie poczulem przy zadnym jakiej szczegolne roznicy wiec powiedzialbym ze wszystkie na podobnym poziomie teraz przy wyborze kierowalbym sie cena, od nowego tyg wejde na tren ace dose zobacze jak wypadnie na tle tych trzech

[ON]

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 11102 Napisanych postów 51192 Wiek 30 lat Na forum 23 lat Przeczytanych tematów 57816
ja nie długo przejdę z enana dose na enana genameda porównam se
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 17 Napisanych postów 1755 Wiek 38 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 25028
Yaaraass
bilem na przemian pmp genamed i bioniche ciemne nie poczulem przy zadnym jakiej szczegolne roznicy wiec powiedzialbym ze wszystkie na podobnym poziomie teraz przy wyborze kierowalbym sie cena, od nowego tyg wejde na tren ace dose zobacze jak wypadnie na tle tych trzech

O takie porównanie mi chodziło. A co do Dose to akurat mam porównanie do PMP i bioniche (jasnej) bo też robiłem przeskoki z jednego labu na drugi - i podobnie jak u Ciebie różnic jakiś nie zauważyłem - jedynie cenowe.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 3 Napisanych postów 203 Wiek 31 lat Na forum 9 lat Przeczytanych tematów 13965
Jesteście pewni?? Zauwaz ze bioniche prop ma 150mg/ml, natomiast pmp i dose ma 100 co powoduje ze bioniche wypada slabo... A w poznaniu wiara wychwala bioniche
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Tyle że rozmawialiśmy o trenie acet...
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
wonsy tylko ja nie dosc ze mowilem o trenie ace to jeszcze o bioniche ciemnym a nie jasnym

[ON]

Nowy temat Temat Zamknięty
Poprzedni temat

Meta Zambon

Następny temat

Cześć , ANADROL

Obnizka