...
Napisał(a)
...
Napisał(a)
Od paru dobrych tygodni (koncze 4ty tydzien) bije cypio + tren E. Co do działania to uwazam że jest to co powinno byc. libido przyzwoicie podskoczyło. dorzucam zdjecie. Całą 1 butle cypio już skonczyłem, leci druga. co do trenu to koncze pierwszą, dawki niewysokie, jednak odczuwalne. ogolnie probuje sie nie zalac wiec uwazam z węglami, kg powoli wpadaja więc jak narazie jest ok
myślalem że uboczne w przypadku trenu E bede mniej odczuwalne niz przy trenie A. jak narazie rozdraznienie, troche wyzsza potliwosc i płytki sen. co do efektów na siłce to siła na + delikatnie, zapewne zasluga cypio, użylenie też na + mimo masowania. od nastepnego tygodnia mam zamiar podbijac powoli dawki trena E, ze wzgledu że ktos z obeznanych mi tak polecił, aby utrzymac progres

...
Napisał(a)
Jak obecnie bold? Bo chyba nikt na temat Bilska się nie wypowiadał ? Npp?
Był Będzie Jest...
...
Napisał(a)
npp szybko powinienes poczuc czy dobre.. ja tam tylko te pare srodkow testowalem i działać działają, właściwie opinia ogolnie na temat dlugiego i krotkie nandro by sie przydała, u mnie cisza odnosnie tych srodków o które pytasz 

...
Napisał(a)
Ja za nie długo ruszam z petarda hehe. Antek,npp,enan,wino,tren,prop...oczywiście wszystko rozłożone... I bold będzie leciał w tle od początku do końca cyklu. Cykl około pol roku.bold przez jakież 20tyg w tle...
Był Będzie Jest...
...
Napisał(a)
nie wiem jak meta,
ale cypio i deka ktore wstawiałem działają bez zarzutów.
ale cypio i deka ktore wstawiałem działają bez zarzutów.
...
Napisał(a)
Bolda mam, ale to była strata czasu i kasy. :'-(
Nie słowa, lecz czyny świadczą o ludziach.
...
Napisał(a)
Jak na mnie to nic a nic - 500mg ew
Nie słowa, lecz czyny świadczą o ludziach.
Poprzedni temat
Meta Zambon
Następny temat
Cześć , ANADROL
Polecane artykuły