Zmieniony przez - Rewold w dniu 2012-06-25 20:27:31
...
Napisał(a)
Miałem w rekach tren Enan to klarowny był. Gwokie daj znać odnośnie działania.
...
Napisał(a)
chyryPanowie meta dziala elegancko
Kiedy zaczęła Cię klepać ? Mnie PMP porobiło już po tygodniu, a kolega podgryza Genamed już 15 dni i mówi, że nic go nie klepie.
...
Napisał(a)
...
Napisał(a)
więc zastanawiam sie czy nie przywalic teraz tego trena.. i miec od razu wyrobioną opinie odnosnie tego produktu, najwyzej dzisiaj wbije. pociagne 100mg e2d + 150mg e2d propa.
...
Napisał(a)
Jakbym mial wybierac i cena podobna to ide 100% w strone pmp, jeszcze sie nie zawiodlem i nikt mi nie wmowi jakichs paprochow czy hvjowego dzialania. Co do nowych rzeczy mam mieszane uczucia. Po co pchac sie w cos niepewnego jak obok mam cos co wiem ze dziala git? Dla mnie bez sensu, testerem nie jestem. Jakas mete, antka czy wino mozna zjesc ale wbijac niepewne rzeczy- nie.
Nie wygladasz na pimp-antypimpa ale pokazalbys fote flakonu ze nie jest otwarty, bo nie wiadomo czy cos nie bylo majtrowane przy miodku.
Zmieniony przez - Nacjol255 w dniu 2012-06-26 13:34:06
Nie wygladasz na pimp-antypimpa ale pokazalbys fote flakonu ze nie jest otwarty, bo nie wiadomo czy cos nie bylo majtrowane przy miodku.
Zmieniony przez - Nacjol255 w dniu 2012-06-26 13:34:06
...
Napisał(a)
ze nie otwierany to pokazywalem na poprzedniej stronie, to ta sama butla, mam zamiar dzisiaj wbic. fakt na pmp nie narzekalem. tren, prop, mix - testowane i dzialają. a tego chcialem sprawdzic ogolnie jak ma sie wzgledem pmp.
wrzucam fote dodatkowo kapslem skierowanym w dol i kapsla od gory, pogladowo zeby bylo widac ze nie majstorwane.
Zmieniony przez - GWookie w dniu 2012-06-26 14:03:06
wrzucam fote dodatkowo kapslem skierowanym w dol i kapsla od gory, pogladowo zeby bylo widac ze nie majstorwane.
Zmieniony przez - GWookie w dniu 2012-06-26 14:03:06
...
Napisał(a)
Po tym metnym trenie obstawiam kolejne wcielenie Rotex'a.
" I pamietaj szacunek to wszystko "
...
Napisał(a)
Mi butle nowe wcielenie Pheonixa przypominaja. Oraz ten Phoenixowy czarny jak smoła tren E.
Poprzedni temat
Meta Zambon
Następny temat
Cześć , ANADROL
Polecane artykuły